A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Новини

Нарада  керівників закладів   дошкільної  освіти Глобинської міської ради

19 лютого 2020 року в приміщенні відділу освіти відбулася нарада  керівників закладів   дошкільної  освіти Глобинської міської ради. На нараді були розглянуті актуальні питання щодо діяльності садочків. Зокрема, методистом з питань дошкільної освіти Обревко Л.І. було підведено підсумки щодо кількісних та якісних показників розвитку дошкілля у  2019 році та перспективи на 2020 рік.   Методист з кадрових питань Шутько Л.І.  ознайомила присутніх з особливостями курсової перепідготовки та атестації педагогічних працівників. Плиска Ю.В., інженер з охорони праці відділу освіти, акцентував увагу керівників закладів на алгоритмі дій при нещасному випадку зі здобувачами освіти за новим порядком.

16:49 20.02.2020

Нарада  керівників закладів   загальної середньої освіти Глобинської міської ради

19 лютого 2020 року в приміщенні відділу освіти відбулася нарада  керівників закладів   загальної середньої освіти Глобинської міської ради. На порядок денний були винесені питання:

16:47 20.02.2020

Технологія «Мнемотехніка» в дитячому садку

Світ дуже мінливий і освіта не завжди встигає за ним. Проте, вихователь в дошкільному закладі має застосовувати інновації, щоб навчити дітей бути гнучкими у змінах. Над формуванням зв’язку «інновації-вихователь-діти» вдало працюють педагоги  Глобинського ЗДО №4 «Зірочка». З метою поширення їх досвіду серед педагогів-дошкільників Глобинської міської ради  29.01.2020р. відбувся семінар- брифінг на тему: «Мнемотехніка - технологія ефективного засвоєння інформації та розвитку мовлення дітей дошкільного віку в умовах сучасного закладу дошкільної освіти». На брифінг запрошувалися вихователі груп раннього та молодшого віку, а також асистенти вихователів інклюзивних груп.

14:04 03.02.2020

Рідне наше Глобине

Рідне наше Глобине. Для мене - це місто, де я народилася і живу, де живуть мої батьки, це люди, які поруч зі мною в радості чи смутку.

21:03 30.01.2020

Відповідно до плану роботи відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради на 2019

Відповідно до плану роботи відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради на 2019/2020 навчальний рік 20 грудня 2019 року відбувся семінар-практикум для вчителів 1-х класів ЗЗСО на базі Опришківської ЗОШ І-ІІІ ст. з теми “ Сучасний освітній процес у початковій школі в системі формування та розвитку ключових і предметних компетентностей учнів ”

20:54 30.01.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень