A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

"Об'єднані, сильні, незламні"

Дата: 30.04.2022 13:49
Кількість переглядів: 101

Соціальний проєкт відділу освіти виконкому міської ради для дітей з родин вимушених переселенців під промовистою назвою "Об'єднані, сильні, незламні" впродовж короткого часу зарекомендував себе як вкрай актуальний і вчасний захід. Різноманітні дитячі забавки знайшли відгук не тільки в маленьких сердечках, цікавому спільному дозвіллю радіють і батьки.

Нещодавно для дітлахів у віковій категорії 6-10 років у ресторані "Оскар" працівники відділу освіти і Центру дитячої і юнацької творчості провели чергову зустріч, під час якої малеча саморуч готувала піцу і майструвала аплікацію, а ще, звісно, натанцювалася, повідгадувала загадки, послухала цікаві розповіді від дорослих. Родзинкою розважальної програми стала дегустація власноруч приготованої страви. Здавалося, дитячому щастю не було меж!

А поки хлопчики й дівчатка розважалися, психологи та спеціалісти комунальних закладів "Територіальний центр соціального обслуговування" та "Інклюзивно-ресурсний центр" працювали з батьками. Дорослі  збагатилися безліччю корисних порад та отримали відповіді з наболілих питань.

Організатори проєкту щиро дякують власникам і працівникам ресторану "Оскар" за люб'язно надане приміщення, допомогу у випічці піц та сервіруванні столу зі смаколиками. Особлива подяка - педагогам закладів освіти Глобинської громади, які брали участь у заході.

Професійність і, головне, гарячі серця наших дорослих кожного разу дарують малечі свято, а значить, спогади про страхіття війни потихеньку стираються з дитячої пам'яті.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень