A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

«Україна в нас єдина, Бережи її, дитино!!!»

Дата: 13.05.2022 11:04
Кількість переглядів: 85

В рамках проведення проєкту «Об'єднані. Сильні. Незламні!» 11 травня у Великокринківському ЗДО «Сонечко» відбулася «Зустріч – знайомство – єднання»: «Україна в нас єдина, Бережи її, дитино!!!»

До садочку завітала галаслива дітвора, що на сьогоднішній день проживає на території Великокринківського старостату. Садочок наповнився дзвінким дитячим сміхом. Радості від зустрічі не було меж!..

Привітно зустріли дітвору завідувачка ЗДО Тетяна Шивела та вихователі закладу в ролі казкових персонажів: Чарівниця з загадками, український Козак зі своїми забавами, Клоун з веселими іграми, Пірат з Карибського моря.

Після веселих розваг діти ласували смаколиками (сік, печиво, цукерки) від відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради.

Протягом заходу батьки мали змогу поспілкуватися з практичним психологом Великокриківського ліцею Лисак Наталією Анатоліївною, яка провела адаптивну бесіду.

Закінчилася зустріч веселою дискотекою з мильними бульбашками.

Задоволені, щирі дитячі посмішки тому підтвердження!!!

Щоб підняти настрій та скрасити буденність батькам місцевий волонтер Ярослав Химинець (с.Романівка, «Квіти від Ярослава») подарував кожній мамі частинку свого ВЕЛИКОГО СЕРЦЯ – квіти.

ЩИРО ДЯКУЄМО!!!!Діти разом з батьками та педагогами гарно провели час.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень