A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Новини

Методична майстерня вчителів гуманітарно-мистецького циклу

15 травня 2020 року відбулося онлайн-засідання методичної майстерні вчителів гуманітарно-мистецького циклу ЗЗСО Глобинської міської ради. Перед завершенням навчального року варто вирішити нагальні питання щодо підсумкового та річного оцінювання з навчальних предметів та оформлення журналів. Основні питання які було опрацьовано: 1. П’ять ключів для ефективного завершення навчального року; 2. Від online до реальності; 3. 5 порад щодо дистанційного оцінювання; 4. Google Forms на допомогу вчителю (практично) 5. Онлайн піддон. Або як використати Padlet для ефективної співпраці. (практично) 6. Що таке якісний тест? Створюємо вдалу матрицю тесту.

12:29 15.05.2020

Як дошкільники валізу соціально – фінансової освіти складали…….

Соціально – фінансова освіта дітей дошкільного віку – крок у європейське майбутнє! Важливість цього питання глибоко оцінили педагоги 3-х закладів дошкільної освіти Глобинської міської ради, рік назад розпочавши роботу з дітьми за міжнародним проєктом «Афлатот». З метою підведення підсумків цієї роботи 14.05.2020 р. було проведено онлайн - семінар «Валіза  соціально – фінансової освіти, або як навчити дитину основам економічних знань» для вихователів закладів дошкільної освіти Глобинської міської ради. Учасників семінару привітала завідувач методичного кабінету відділу освіти Довбня О.С. Вона також  подякувала педагогам за плідну роботу в умовах карантину, за те, що зуміли налагодити тісну взаємодію із батьками та вихованцями.

11:37 15.05.2020

ЗНО-2020 розпочнеться 25 червня, - в.о. міністра

ЗНО-2020 розпочнеться 25 червня, - в.о. міністра Міністерство освіти і науки планує розпочати основну сесію зовнішнього незалежного оцінювання 25 червня. Документи про здобуття освіти випускники отримають наприкінці липня.

14:46 06.05.2020

Поповнення навчальної бази закладів освіти

Щоб навчання учнів було цікавим та доступним, а особливо - зрозумілими явища живої і неживої природи, були виділені кошти напоповнення закладів освіти Глобинської ОТГ засобами навчання, що відповідають діючим навчальним планам і програмам. Адже фаховий робочий простір вчителя повинен бути добре оснащений сучасними засобами навчання, що є запорукою успішності учнів. Таким чином після карантину до закладів освіти надійдуть навчальне демонстраційне обладнання: телурії, для уроків природознавства і географії; електронні USB мікроскопи, для кращої організації проведення лабораторних досліджень та робіт на уроках біології,хімії, фізики і природознавства. Дякуємо за сприяння у покращенніматеріальної бази ЗЗСО керівництву Глобинської міської ради.

18:44 15.04.2020

Шляхи вирішення проблем дистанційного навчання на період карантину

З 06 квітня по 10 квітня 2020 р. педагогічні працівники Глобинської ОТГ проходили опитування за Coogl - формою щодо освітнього процесу під час карантину. Педагоги об’єктивно оцінювали свою роботу і висвітлювали основні питання, які їх турбували. Тому методичним кабінетом з 14 квітня по 16 квітня заплановані методичні онлайн – наради для педагогічних працівників ЗЗСО та ЗДО Глобинської ОТГ, з метою врегулювання питань.

15:49 15.04.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень