A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Pозпочали соціально-патріотичний проєкт "Об'єднані. Сильні. Незламні"

Дата: 16.04.2022 13:42
Кількість переглядів: 85

Під час війни ми всі втрачаємо. Хтось втрачає спокій, хтось - власний дім, а хтось вже назавжди втратив своїх близьких. Мільйони людей в Україні вже відчули війну на собі, в тому числі й діти. Війна травмує дітей, руйнує їхній звичний світ, забирає в них дитинство. Війна вигнала цих дітей із дому, відірвала від близьких і друзів. Вони опинилися у чужому середовищі і не знають, що буде далі…

Тож аби якось підтримати, розрадити, допомогти пережити те психоемоційне напруження, яке відчувають більшість дітей, які втікають від війни, відділ освіти Глобинської міської ради спільно з Глобинським центром дитячої та юнацької творчості розпочали соціально-патріотичний проєкт "Об'єднані. Сильні. Незламні"

15 квітня у ресторані «Оскар» відбувся перший етап проєкту, який проведений з дітьми 6-10 років. Організатори планують такі зустрічі для всіх дітей, які знайшли прихисток у Глобинській громаді. Аби ці дітки відчували, що життя триває, щоб на їхніх обличчях з’являлось все більше і більше посмішок, і щоб всі вони зрозуміли, що тут, на Глобинській землі, їм щиро раді. 

Ігри, веселі руханки, майстер-класи та інші різноманітні активності підготували для наших маленьких гостей організатори заходу.

Керівництво Глобинської громади щиро дякує кожному, хто допоміг створити свято  для діток вимушених переселенців, зокрема ресторанному закладу «Оскар» за гостинність та смачні частування для дітвори.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як часто ви відвідуєте наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень