A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Вибір майбутньої професії – важлива частина життя людини.

Дата: 12.05.2022 16:50
Кількість переглядів: 95

У житті кожної людини є ситуації, коли доводиться здійснювати вибір, який впливає на всю подальшу долю. Вибір майбутньої професії – це дуже важлива частина життя людини. Чим вдаліше випускники зроблять вибір, тим більше досягнуть бажаного, тим більше відчують себе успішними і щасливими.

12 травня 2022 року в режимі онлайн відбулася зустріч випускників закладів загальної середньої освіти Глобинської міської ради з начальником шостого державного пожежно-рятувального поста м. Глобине - Мальком Ростиславом Володимировичем. Ростислав Володимирович дав загальне поняття про професію  пожежника – рятувальника, пояснив умови вступу до вищих навчальних закладів державної служби України з надзвичайних ситуацій, а саме:

  • Національний університет цивільного захисту України (м. Харків);
  • Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України (м. Черкаси).

На завершення Ростислав Володимирович наголосив: «Робота пожежного-рятувальника в усьому світі вважається однією з найбільш важких, і в той же час найбільш важливих».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень