A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Шановні абітурієнти та випускники 11-х класів.

Дата: 11.05.2022 16:35
Кількість переглядів: 95

6 державний пожежно-рятувальний пост (м. Глобине) 2 державний пожежно- рятувальний загін (м. Кременчук) ГУ ДСНС України у Полтавській області проводить набір на навчання до вищих навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Термін навчання 4 роки.

Після закінчення навчання випускникам присвоюється спеціальне звання лейтенант і надається робота за місцем проживання.

До вищих навчальних закладів цивільного захисте належать:

- Національний університет цивільного захисту України (м. Харків); - Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України (м- Черкаси);

У вищих навчальних закладах цивільного захисте здійснюється підготовка фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр”, за спеціальністю ‘’Пожежна безпека” та «Цивільний захист».

Підготовка фахівців проводиться як за державним (на повному державному забезпеченні протягом 4-х років), так і за госпрозрахунковим замовленням.

Кандидати до навчальних закладів в обов’язком порядку здають екзамен з фізичної підготовки. Для вступу на навчання приймаються сертифікати відповідного рівня ЗНО за наступними предметами: математика, фізика, українська мова та література (для випускників 2020 та 2021 років). Для випускників 2022 року за результатами комплексного державного іспит}'.

Для більш детальної інформації усім бажаючим звертатись за адресою: Полтавська область, м. Глобине вул. Виноградна, 43. 0987138362, E-mail: globyne:gpl.dsns.gov.ua


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень