A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Відділ освіти ініціював соціально-патріотичний проєкт «Об’єднані. Сильні. Незламні».

Дата: 06.05.2022 13:56
Кількість переглядів: 95

«Війна травмує дітей, руйнує їх звичний світ, віддаляє від близьких і друзів. Вони опиняються у чужому середовищі й не знають, що буде далі.

Розуміння того як важливо, щоб дітлахи перебували у безпеці та просто були щасливими людьми у будь-якому куточку світу, спонукало нас, окрім вирішення повсякденних проблем закладів освіти громади, ще зайнятися волонтерською діяльністю.

Тож, аби підтримати, розрадити, допомогти пережити те психоемоційне напруження, яке відчувають більшість дітей, що змінили місце проживання, відділ освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради ініціював соціально-патріотичний проєкт «Об’єднані. Сильні. Незламні».

Цей проєкт впродовж короткого часу зарекомендував себе як вкрай актуальний. Різноманітні дитячі забавки знайшли відгук не тільки в маленьких сердечках. Цікавому спільному дозвіллю радіють і батьки дітей.

Нещодавно для дітвори у віковій категорії 6-10 років працівники відділу освіти і Глобинського Центру дитячої і юнацької творчості провели чергову зустріч, під час якої діти власноруч готували піцу, майстрували аплікацію, малювали, танцювали, відгадували загадки та слухали цікаві розповіді та повчальні казки від дорослих. Родзинкою розважальної програми стала дегустація приготованої своїми руками страви. Здавалося, дитячому щастю не було меж!

А поки хлопчики й дівчатка розважалися, психологи та спеціалісти комунальних установ «Центр надання соціальних послуг Глобинської міської ради» та «Глобинський інклюзивно-ресурсний центр» спілкувалися з батьками. Дорослі збагатилися безліччю корисних порад та отримали відповіді назапитання, що турбують найбільше».

Світлана Надтока, начальниця відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради.

Державна служба якості освіти України та Управління Державної служби якості освіти у Полтавській області діляться історіями лідерів місцевих органів управління освітою, які в непростих обставинах надихають і підтримують дітей.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень