A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

В дії соціально-патріотичний проєкт «Об’єднані. Сильні. Незламні»

Дата: 02.05.2022 13:52
Кількість переглядів: 80

Виклики сьогодення переформатували звичну роботу кожного українця. Більшість змушена змінити професію на єдину максимально потрібну сьогодні –  захисника України. І нехай не кожен з нас може тримати в руках зброю - головне виконувати роботу на своєму фронті, забезпечуючи надійний тил для тих, хто захищає Батьківщину.

Завдання педагога сьогодні – допомогти кожному, хто цього потребує, підтримати словом і ділом.

Ми вже неодноразово розповідали, що у Глобинській громаді за ініціативи відділу освіти виконавчого комітету міської ради успішно діє соціально-патріотичний проєкт «Об’єднані. Сильні. Незламні». Глобинський заклад дошкільної освіти №4 «Зірочка» теж долучився до цього проєкту, зібравши нещодавно у стінах свого затишного садочка малят віком від двох до шести років з родин, яким довелося тимчасово переїхати до нашої громади.

Веселі козацькі розваги об’єднали всіх присутніх та довели, що навіть у такий час ніхто не залишається наодинці зі своїми проблемами. Під час зустрічі діти відчули себе справжніми козаками, грали в ігри, смакували козацький куліш та «варенички в сметані», а дорослі мали змогу поспілкуватися з психологом КУ «Глобинський ІРЦ».

В цей час особливим є почуття єднання. Страшна війна не роз’єднала український народ. Ми, навпаки, згуртовані, як ніколи, і націлені на подальший розвиток.

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому ЖИТТЯ! Діти – це диво, яке наповнює кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Але й діти так потребують любові, материнської турботи та батьківської ласки. Бажаємо кожному маленькому громадянину міцної сім’ї і всього необхідного для безтурботного дитинства. Нехай дитячі посмішки освітлюють нашу планету і кожен із маленьких мешканців Землі живе під мирним небом, буде здоровим і щасливим.

Задля такого майбутнього всі ми будемо стояти спільно, кожен на своєму фронті, стільки, скільки буде потрібно до ПЕРЕМОГИ! 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень