A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Новини

Обери професію своєї мрії

Всеукраїнський урок з профорієнтації є щорічним заходом, який реалізовується у межах Всеукраїнського проєкту з профорієнтації та побудови кар’єри «Обери професію своєї мрії».

16:16 15.03.2023

День українського добровольця

14 березня 2023 року в закладах освіти Глобинської міської ради вшановували добровольців – людей, які не були військовими за професією, але в критичний для держави момент без повісток чи примусу, добровільно «поставили на паузу» своє попереднє життя й узяли до рук зброю, щоб захистити країну.

16:39 14.03.2023

Шевченкове слово - це гімн любові до людства, це гімн боротьби за свободу, і жити йому у віках!

09 березня, у день народження Тараса Григоровича Шевченка, на базі Глобинської гімназії № 3 відбувся ІІІ Міжшкільний конкурс-захист науково-дослідницьких робіт з українознавства під гаслом «Учітесь, брати мої! Думайте, читайте, і чужому научайтесь, й свого не цурайтесь». Конкурс проходив за напрямками: «Мовознавство», «Літературознавство», «Народознавство», «Фольклористика», «Краєзнавство», «Мистецтвознавство». Учасниками конкурсу були учні з усіх куточків України.

09:00 13.03.2023

Дати людині щастя улюбленої праці – означає допомогти їй знайти серед безлічі доріг ту, на якій найяскравіше розкриваються індивідуальні творчі сили і здібності її особистості. Василь Сухомлинський

Реалізовуючи компетентнісний підхід в освіті, право учнів на безперервне навчання протягом життя, відділ освіти особливу увагу приділяє профорієнтаційній діяльності. Сталими є зв’язки з навчальними закладами Полтавської області, завдяки яким учні детальніше знайомляться з умовами вступу та навчання, особливостями деяких професій.

13:31 10.03.2023

До уваги випускників закладів освіти Глобинської міської ради!

Полтавський Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут здійснює підготовку фахівців за освітньо-професійним ступенем «фаховий молодший бакалавр» для проходження військової служби за контрактом на посадах сержантського та старшинського складу у Збройних Силах України.

11:06 10.03.2023

День Державного Гімну України

Гімн – наш символ незалежності, свободи, волелюбності, незламності, віри та надії. Це душа української нації. Сьогодні він, як Прапор і Герб, об’єднує українців у боротьбі з російським агресором.

08:59 10.03.2023

Фінальні змагання V Гімназіади Полтавщини з волейболу серед юнаків

06-07 березня 2023р. на базі Полтавського державного аграрного університету відбулися фінальні змагання V Гімназіади Полтавщини з волейболу серед юнаків 2006 – 2008 року народження. У фінальних змаганнях взяли участь команди, які посіли І-ІІ місця у зональному відборі, а це 8 територіальних громад Полтавської області: Диканська ТГ, Сергіївська ТГ, Миргородська ТГ, Глобинська ТГ, Лубенська ТГ, Чутівська ТГ, Семенівська ТГ, Новооржицька ТГ.

08:52 07.03.2023

02 березня відбулася офіційна церемонія оголошення результатів конкурсу «Genius Olimpiad Ukrainie» 2023.

GENIUS Olympiad (Олімпіада Геніїв) – найбільший конкурс проєктів екологічного спрямування у світі для школярів 8–11 класів, фінал якого щорічно проводиться у Сполучених Штатах Америки з 2011 року.       З усіх куточків нашої країни до національного етапу GENIUS Olympiad Ukraine доєдналися 785 учасників, які представили на розсуд журі 720 проєктів.

14:45 03.03.2023

Відбувся ІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

Провідним заходом серед  інтелектуальних змагань є Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, який проводиться щороку з метою духовного, творчого, розумового розвитку дітей країни, виховання їх у дусі патріотизму й демократичних цінностей.

15:02 27.02.2023

Зональні змагання V Гімназіади Полтавщини з волейболу серед юнаків

25 лютого 2023р. в смт. Градизьк відбулися зональні змагання V Гімназіади Полтавщини з волейболу серед юнаків. За право участі в фінальних змаганнях  прибули позмагатися команди з міста Горішні Плавні, Пришибської, Семенівської та Градизької громад. Попередня участь дівчат у змаганнях змотивувала хлопців і зібравши всі сили в кулак команда Глобинської МТГ вийшли до фіналу.

10:46 25.02.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень