A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Новини

Дошкільна освіта: перші кроки до любові до Батьківщини.

Сьогодні, коли жорстока війна увірвалась у наше життя, коли Україна зусиллями наших військових, добровольців, волонтерів відстоює свободу і територіальну цілісність, пріоритетного значення набуває патріотичне виховання дітей дошкільного віку.  

16:47 19.10.2023

Найкращий подарунок – ПЕРЕМОГА!

Саме  таку акцію до Дня працівників освіти провели у закладах та установах  освіти Глобинської міської ради.  Педагоги провели бесіди з батьками, учнями та вихованцями про те, щоб кошти, заплановані на квіти, які зазвичай  дарують педагогам у день їхнього професійного свята, задонатити на підтримку наших захисників. Адже, ще з перших днів війни освітяни Глобинської громади  зрозуміли, що наш внесок у перемогу це – підтримка!  Уже не можливо порахувати скільки сотень квадратних метрів сіток вив’язано, скільки тисяч штук випечено хліба, пирогів, скільки кілограмів  м’яса перероблено на тушонки, ковбаси, котлети, голубці, каші, скільки овочів заквашено, законсервовано! А скільки вив’язано, пошито теплих речей, білизни! Скільки тисяч гривень зібрано!  І багато-багато іншого, всього і не злічити!  І все це освітяни  постійно передають  нашим захисникам.  Бо, дійсно, найкращий подарунок для нас усіх це – перемога! До акції долучилися, майже, всі заклади освіти! Спільний донат від освітян Глобинської громади склав більше 75 тисяч гривень! Ці кошти були передані  на потреби нашим захисникам.  Вчителі, вихователі, діти та їх батьки постійно отримують слова вдячності від воїнів, які ціною власного життя захищають нас від ворога. А посередниками ніж  закладами освіти та нашими захисниками є волонтери  та працівники другого відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.  На зустрічі, яка відбулася 4 жовтня у відділі освіти, начальник другого відділу Кременчуцького РТЦК та СП Ігор Коваленко вручив подяки колективам освітян за постійну підтримку Збройних сил України. Дякували за надійний тил і волонтери Любов Левада та Ярослав Химинець. Але, звичайно, величезна вдячність нашим захисникам за те, що можемо виховувати дітей, підтримувати один одного та працювати за для  миру в Україні!

14:54 09.10.2023

Дякуємо благодійникам з Берліну!

Повномасштабна війна, страшні дні сповнені небезпеки, сліз та тривоги.  Найвразливіша категорія в цій війні – це діти, яким сховища замінили дитячі кімнати, а м’які теплі ліжечка – лавки, під час довгих повітряні тривог. Війна відбирає дитинство в маленьких українців, і тому дуже приємно, що в такий нелегкий час знаходяться небайдужі люди, які роблять все, щоб допомогти малятам відчувати себе щасливими.       До щему в серці… Найтепліші емоції… Сльози радості й вдячності виблискували на очах працівників та малят Глобинських закладів дошкільної освіти, коли до садочків завітали щедрі гості,  благодійники з Берліну, приватні підприємці Алекс та Ліна Фрідріх.        За власні кошти меценати придбали для глобинської малечі батути, басейни, меблі, килими, музичний центр, іграшкові магазин, кухню, гараж, автомобілі, аквапарк, велику кількість матеріалів для зображувальної діяльності. Щастя малечі не було меж, адже не кожен день вони отримують такі подарунки. До слова пані Ліна наша землячка, з ніжністю згадувала Глобинський заклад дошкільної освіти №3 «Ясенок», який відвідувала в свій час. Понад шість годин Алекс з Ліною, у сховищі садочка, власноруч складали іграшки, щоб зробити для малят справжній сюрприз.      Висловлюємо слова щирої вдячності провідному спецалісту відділу містобудування, архітектури та житлово комунального господарства  виконавчого комітету Глобинської міської ради Олександру Салабаю, за надану можливість познайомитися з чудовими людьми Алексом та Ліною Фрідріх. Цінуємо вашу доброту і великодушність, ваша підтримка важлива для нас. В цей нелегкий час для України разом йдемо до ПЕРЕМОГИ! Дякуємо за турботу та підтримку!

10:52 06.10.2023

Освітяни Глобинщини захищають УКРАЇНУ

Наступна публікація про Соловйова Сергія Володимировича, який працює в Пирогівському ДНЗ "Казка" на посаді сторожа. Сергій Володимирович відповідальний та дисциплінований, має авторитет серед колег. У вільний час від роботи багато працює вдома, має "золоті руки", полюбляє виготовляти різні садові поробки з дерева. Маючи художні здібності створює з дерева справжні дивовижні вироби. Мужній та сильний, людина свого слова. Дякуємо Сергію Володимировичу за те, що з перших днів війни став на захист рідної країни. Бажаємо йому здоров’я, стійкості та миру.

15:41 28.09.2023

Шановні освітяни!

Щорічно, в останні дні вересня, ми святкуємо наші професійні свята: День Дошкілля, День Позашкілля, День Учителя. Зазвичай, наші любі вихованці дарують нам квіти, за що ми їм віддячуємо своєю любов'ю та турботою. Але цьогоріч найкращим дарунком для нас буде ПЕРЕМОГА над ворогом. Тож запрошую Вас доєднатися до нашого челенджу " Найкращий подарунок - ПЕРЕМОГА". Тож ми пропонуємо, кошти, заплановані на квіти віддати на потреби ЗСУ! Підтримуй челендж!

15:23 22.09.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень