A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Новини

Завершуємо атестацію 2023 року

  4 квітня відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії ІІ рівня. Цьогоріч атестація відбувалася згідно чинного Положення про атестацію педагогічних працівників, адже з 1 вересня вступає в дію нове положення. На засіданні розглядалися матеріали педагогів закладів загальної середньої, дошкільної освіти та інклюзивно-ресурсного центру. За результатами атестації: присвоєно кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» 9 педагогам ЗЗСО та 1 педагогу ЗДО; присвоєно педагогічне звання «старший учитель» 3 педагогам; підтверджено раніше присвоєну кваліфікаційну категорію «спеціаліст вищої категорії» 33 педагогам ЗЗСО та 2 педагогам ЗДО; підтверджено раніше присвоєне педагогічне звання «старший учитель» 14 педагогам; підтверджено раніше присвоєні педагогічні звання «учитель-методист» 5 педагогам та «вихователь-методист» 3 вихователям. Відповідають займаним посадам за підсумками атестації 4 заступники ЗЗСО та 1 консультант ІРЦ. Вітаємо педагогів громади з підтвердженням педагогічної майстерності! Подальших творчих успіхів та досягнень!

11:56 06.04.2023

Радіодиктант від Пса Патрона «Спільно до безпеки»

Україна увійшла до переліку країн, найбільш забруднених мінами. Щоб зменшити ризики поранення чи загибелі дітей, ДСНС України спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Міністерством освіти і науки України навчає дітей правилам поведінки на територіях, що можуть бути забруднені мінами та іншими вибухонебезпечними предметами.

15:33 03.04.2023

До уваги освітян!

Інформуємо Вас, що 7 квітня 2023 завершується реєстрація на оновлену і розширену XII Міжнародну програму підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників “Разом із Визначними Лідерами Сучасності: Цінності, Досвід, Знання, Компетентності і Технології для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу ”. Програма входить до Міжнародних Програм FP&NL, які дає змогу вашому навчальному закладу потрапити до міжнародних освітніх рейтингів та увійти до європейського освітнього простору!

11:10 03.04.2023

Всеукраїнський відбір до участі у міжнародному конкурсі з нейронаук «International Brain Bee»

International Brain Bee – це змагання школярів з нейронаук – дисциплін, що досліджують нервову систему. Це будова та функції мозку, причини та симптоми неврологічних хвороб та способи їх лікування.

15:20 31.03.2023

Засідання атестаційної комісії відділу освіти

30 березня відбулося засідання атестаційної комісії відділу освіти. На порядку денному було розглянуто ряд питань, одне з яких, це розгляд матеріалів педагогів Глобинського центру дитячої та юнацької творчості. За результатами атестації даних педпрацівників прийнято рішення про їх відповідність займаним посадам, присвоєній категорії, встановленому тарифному розряду. Вітаємо з черговою подоланою сходинкою до професійного зростання!

10:26 31.03.2023

Фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я»

Реалізовуючи завдання соціальної і здоров’язбережувальної освітньої галузі Державного стандарту базової середньої освіти, відділ освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради особливу увагу приділяє фізкультурно-оздоровчим заходам. Адже здорова учнівська молодь – майбутнє України, а здорова родина – основа сильної держави.

11:10 28.03.2023

Реєстрація на НМТ розпочнеться 3 квітня. Як повідомили на сайті УЦОЯО, цьогоріч вона триватиме до 3 травня.

Щоб зареєструватися для участі в НМТ, абітурієнт має самостійно створити персональний кабінет на сайті УЦОЯО та виконати в ньому такі дії: ▪️ унести особисті дані й інформацію щодо участі в НМТ ▪️ завантажити в електронній формі сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів ▪️ підтвердити бажання взяти участь у НМТ ▪️ надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру ▪️ сформувати Сертифікат НМТ 2023 року

08:55 28.03.2023

Про проведення моніторингового дослідження ефективності національно-патріотичного виховання дітей та молоді Полтавської області

У продовження моніторингового дослідження ефективності національно-патріотичного виховання дітей та молоді в Полтавській області, Полтавська академія неперервної освіти ім. М.В. Остроградського проводить опитування з 28.03.2023 по 30.03.2023 в рамках другого етапу моніторингового дослідження ефективності національно-патріотичного виховання дітей та молоді, що доступне за посиланням

12:57 27.03.2023

Відбувся обласний етап Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед школярів «Cool Games»

22 березня 2023р. на базі Комунального закладу «Полтавська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №34 Полтавської міської ради Полтавської області» відбувся обласний етап Всеукраїнського спортивно - масового заходу серед школярів «Cool Games»,  який проводиться з метою впровадження інноваційних підходів до проведення уроків з фізичної культури в закладах загальної середньої освіти; збільшення рухової активності, залучення до систематичних занять фізичною культурою та подальшої популяризації здорового способу життя серед школярів.

13:53 22.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень