A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Новини

«Вистояли – Переможемо!»

24 лютого виповнюється один рік від початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку РФ розпочала проти України 9 років тому. Ми, українці, вистояли й продемонстрували волю перемогти ворога, довели спроможність протистояти російській військовій агресії, об’єднали зусилля у лавах Збройних сил України, Національної гвардії України, масового волонтерського руху та на освітньому фронті.

15:19 24.02.2023

Рік повномаштаної війни

Рік тому вся Україна прокинулася від вибухів, а замість звичних шкільних дзвінків лунали тривоги. Усім нам було страшно, але, попри всі жахіття, освітній процес продовжився. Й сьогодні ми хочемо подякувати освітянам та батькам учнів за незламність, бо саме ви виховуєте нове покоління вільних українців.

13:29 24.02.2023

Дискусійна платформа «Військова звитяга»

Міністерство у справах ветеранів України, в межах своєї компетенції, організовує відзначення ювілейних, пам’ятних та історичних дат, міжнародних днів на державному рівні, пов’язаних із вшануванням ветеранів, захистом незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, формуванням соборності та державності, проголошенням незалежності України.

09:19 23.02.2023

Сергій Шкарлет зазначив, що перехід на дистанційку з 22 до 24 лютого – це превентивний захід перед річницею початку війни

Міністерство освіти і науки України рекомендує закладам освіти з 22 до 24 лютого 2023 року організувати освітній процес у навчальних закладах у дистанційному форматі. Про це повідомив голова відомства Сергій Шкарлет.

11:04 22.02.2023

«Хочеш мати перспективу у житті – обирай юридичну професію»

22 лютого 2022р. для випускників 2023 року закладів освіти Глобинської громади, відділ освіти спільно з Полтавським інститутом економіки і права Університетом «Україна» організували дискусійну панель «Хочеш мати перспективу у житті – обирай юридичну професію». Зустріч відбулася з використанням дистанційних технологій.

10:41 22.02.2023

Вітаємо з почесним ІІ місцем.

З надзвичайною спритністю та спортивною майстерністю, за переможний кубок змагалася збірна команда дівчат ЗЗСО Глобинської міської ради під час фінальних змагань V Гімназіади Полтавщини з волейболу, які відбулися в м. Лубни. А це: Кураченко Вікторія,  Радченко Ірина, учениці Глобинського ліцею №5,  Асауленко Ольга, учениця Пирогівського ліцею,  Криндач Анастасія, Маренич Яна,  Войцешко Наталія, Шулик Сніжана, учениці Великокринківського ліцею та Мамон Софія, учениця Івановоселищенської гімназії.

10:44 21.02.2023

«Мова - це доля нашого народу, і вона залежить від того, як ревно ми всі плекаємо її» (Олесь Гончар)

Мова є однією із найважливіших цеглинок у фундаменті кожної нації. «Нація повинна боронити свою мову більше, ніж свою територію», — говорила Леся Українка. Сьогодні нашу територію гідно відвойовують Збройні Сили України і ми свято віримо у нашу ПЕРЕМОГУ, але коли вмирає мова, то вмирає і нація. Недаремно кажуть, що мова - ключ до Вічності, пароль до дверей Всесвіту. Тому, 21 лютого 2023р., з нагоди Міжнародного дня рідної мови, учителі закладів освіти Глобинської громади розвивали в учнів відчуття краси рідного слова, виховували любов до Батьківщини, стверджували українську мову, яка є єдиною державною мовою нашої України та виявляли повагу до інших мов світу.

10:40 21.02.2023

День Героїв Небесної Сотні

День Героїв Небесної Сотні  - пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

11:13 20.02.2023

Триває підготовка до фінальних змагань V Гімназіади Полтавщини з волейболу серед дівчат.

Нагадаємо, що 12 лютого 2023р. команда дівчат ЗЗСО Глобинської громади вибороли право брати участь у фінальних змаганнях, які відбудуться 22-24 лютого 2023р. в ДЮСШ м. Лубни. Вболіваємо і бажаємо успіху дівчатам! Віримо в Збройні Сили України! Віримо в нашу ПЕРЕМОГУ на усіх напрямках!

11:05 20.02.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень