A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Новини

Шановні освітяни!

Щорічно, в останні дні вересня, ми святкуємо наші професійні свята: День Дошкілля, День Позашкілля, День Учителя. Зазвичай, наші любі вихованці дарують нам квіти, за що ми їм віддячуємо своєю любов'ю та турботою. Але цьогоріч найкращим дарунком для нас буде ПЕРЕМОГА над ворогом. Тож запрошую Вас доєднатися до нашого челенджу " Найкращий подарунок - ПЕРЕМОГА". Тож ми пропонуємо, кошти, заплановані на квіти віддати на потреби ЗСУ! Підтримуй челендж!

15:23 22.09.2023

Доєднуйтесь до Всеукраїнської акції «Єдина Україна»

Міністерство молоді та спорту України розпочинає Всеукраїнську акцію «Єдина Україна». Онлайн-проект покликаний поглибити знання з історії України, розповісти маловідомі факти та сформувати новий погляд на вивчення історії. Оголошена реєстрація на 5 курс проєкту, де кожен зможе підвищити рівень знань про окремі сторінки нашої історії: Історичні інтерактивні лекції Цікаві домашні завдання Відеоматеріали для всієї сім'ї Тривалість курсів - 14 днів! Участь - абсолютно безкоштовна Старт курсу - 29 травня. Долучитися можна з будь-якої точки світу. Реєструйтеся за посиланням: https://bit.ly/3Khy5co Кількість місць обмежена.

09:36 26.05.2023

Цікаво! Весело! Яскраво!

«Цікаво! Весело! Яскраво!» - саме такі перші відгуки пролунали від юних відвідувачів Цифрового освітнього центру у Глобинській громаді! А й справді, як не полюбити місце, де комфортно та безпечно, затишно та весело, пізнавально та натхненно.

09:23 26.05.2023

Виховуємо патріотів

На честь Дня Героїв 23 травня 2023 року вихованці 9 роїв закладів загальної середньої освіти Глобинської міської ради провели урочисту збірку закриття І (міського) етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») 2023.

09:22 25.05.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень