A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Новини

Підготовка до зональних змагань V Гімназіади Полтавщини з волейболу.

03 лютого 2023р. на базі Глобинського ліцею №1 ім. В.Є. Курченка відбулися тренувальні заняття з волейболу серед дівчат. Участь у тренуваннях взяли учениці Глобинського ліцею №5, Пирогівського ліцею та Великокринківського ліцею. Бажаємо дівчатам успіху і перемоги під час зональних змагань, які відбудуться 12-13 лютого смт. Градизьк!

13:31 03.02.2023

Зональні змагання V Гімназіади Полтавщини з баскетболу 3х3

31 січня 2023 року в м. Горішні Плавні відбулися зональні змагання V Гімназіади Полтавщини з баскетболу 3х3 серед юнаків та дівчат. Глобинську громаду представляла збірна команда юнаків 2006-2008 р.н. Глобинського ліцею №1 ім. В.Є. Курченка та Глобинського ліцею №5. Під керівництвом  учителів фізичної культури Сергія Васильовича Савлюка та Олександра Миколайовича Гладкого хлопці вибороли ІІ місце. В період з 09 по 10 лютого 2023 року в м. Лубни відбудуться фінальні змагання.

14:49 31.01.2023

БЕЗСМЕРТНА СИЛА ЛЮДСЬКОГО ДУХУ

З метою збереження національної пам’яті, формування патріотичних почуттів учасників освітнього процесу, в закладах освіти Глобинської міської ради 27 січня 2023р. відбулися заходи до Дня пам’яті жертв Голокосту та Дня пам’яті героїв Крут. Проведено бесіди, інформаційні години «Голокост – уроки пам’яті», «Герої нашої історії», «Тернистий шлях до України», «Це було під Крутами…», «Бій під Крутами 29 січня 1918 року», «Бій під Крутами: героїзм і трагедія нашої історії», «Ми низько голову схиляємо», «Скорботна свічка пам'яті святої», «Голокост - лихо століття», «Голокост - шрам на серці людства»,  «Кіборги минулого»,  «Голокост в Україні. Спогади свідків. Слово істориків», «Голокост: Чужого горя не буває». Оформлені тематично-оглядові виставки в шкільних бібліотеках «На Аскольдовій могилі український цвіт…», переглянуті тематичні презентації та документальні фільми «Крути: подвиг і трагедія», «Крути – символ українського патріотизму», «Крути 1918». Заходи були присвячені Цвіту нашого народу, його славним синам і дочкам, що в розквіті своїх духовних і фізичних сил віддали молодість і найдорожче, що є в кожного з нас є, — життя.

14:59 30.01.2023

День Соборності України

Щороку, 22 січня в день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки, та Західноукраїнської Народної Республіки Україна відзначає День Соборності. Офіційно це свято встановлене Указом Президента України «Про День Соборності України» від 13 листопада 2014 року № 871.

09:19 23.01.2023

«InventorUA» - для тих, хто хоче змінювати світ власними винаходами!

Щоб показати всій Україні свої винаходи, а також позмагатися з іншими учасниками за звання інноваторки, навчитися презентувати свої ідеї та доводити їхню користь іншим, а також познайомитися з крутими науковцями й такими ж ентузіастами, у грудні Литвиненко Карина, учениця 10-Б класу Глобинського ліцею №5 (керівник Т.В. Ільницька) взяли участь у Всеукраїнському конкурсі молодіжних науково-технічних проєктів «InventorUA», організований Національним центром «Мала академія наук». Участь у Конкурсі - це чудова нагода для учнів презентувати свої науково-технічні розробки та позмагатися за першість в інноваціях. Цей Конкурс об’єднав тих, хто прагне розв’язати безпекові проблеми людей, допомогти довкіллю та має проривні ідеї з розвитку технологій.

15:15 19.01.2023

«Кіборги» вистояли, не встояв бетон», – фраза, яка увійшла в історію разом із подвигом українських бійців.

16 січня 2023 року в Україні відзначають День пам’яті захисників Донецького аеропорту, які загинули внаслідок підриву терміналу Донецького аеропорту 19 та 20 січня 2015 року. За стійкість і незламність українських захисників їх назвали «кіборгами». Вони стали символом мужності та відданості ідеалам вільної та незалежної України.

15:22 16.01.2023

«Спільно до навчання»: Глобинська громада продовжує отримувати допомогу від ЮНІСЕФ

Чергова допомога від ЮНІСЕФ передана  дітям з числа внутрішньо переміщених осіб, які навчаються в закладах загальної середньої освіти Глобинської міської ради. Учні отримали рюкзаки різних видів.

11:31 03.01.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень