A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Новини

Підсумки проведення ІІ етапу XІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

2 грудня 2023 року на базі Глобинського ліцею №5  відбувся  ІІ етап  XІV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шеченка. 30 учасників 5-11 класів з 9 закладів освіти на дві години стали справжніми мовознавцями. Для виконання конкурсних завдань, учні розмістились у сховищі, щоб повітряна тривога не завадила їм.

13:22 05.12.2023

Стартував ІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

Всеукраїнські учнівські олімпіади з базових предметів — це різновид інтелектуальних змагань на освітньому просторі України, покликаний заохотити учнівську молодь до вивчення окремих предметів. Відповідно до наказу МОН України від 31 жовтня 2023 року №1330 у жовтні-листопаді стартував І етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів.

14:42 04.12.2023

ОБЛАСНІ ЗМАГАННЯ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОЇ ГРИ «ДЕБАТИ»

24-25 листопада 2023 року на базі Полтавського університету економіки і торгівлі відбулися обласні змагання інтелектуальної гри «Дебати-2023» для школярів 9–11 класів. Організаторами заходу є Департамент освіти і науки Полтавської облвійськадміністрації, Полтавська академія неперервної освіти ім. М. В. Остроградського, Полтавський університет економіки і торгівлі. Обласні змагання відбулися за Всесвітнім форматом шкільних дебатів. Цьогоріч у змаганнях взяли участь команди 20 шкільних дебатних клубів. Команда Глобинського ліцею №1 ім. В.Є. Курченка «Discussio» (тренер – Макайда Сергій Олександрович), переможці першого туру змагань, були учасниками обласного етапу. Вітаємо Лазоренко Діану, Бойко Марину, Харченко Миколу, які здобули 6-й результат серед 20 команд. Вони отримали нові знайомства та незабутній досвід. Дякуємо учасникам та тренеру команди за наполегливість та високий рівень підготовки до змагань інтелектуальної гри «Дебати».

13:10 30.11.2023

Сучасний педагог має бути в ресурсі!

В рамках проєкту "Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні"  педагоги-дошкільники закладів дошкільної освіти Глобинської міської ради взяли участь у тренінгу "Психологічний супровід та підтримка суб'єктів освітнього процесу в умовах кризи в Україні". Три дні незабутнього професійного спілкування, потужний обмін досвідом та неймовірна психологічна підтримка ...    Дякуємо організаторам, ВГО "Асоціація працівників дошкільної освіти" в рамках СПІЛЬНО - програми Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ).  Разом до Перемоги! 🇺🇦🇺🇦 Все буде Україна!

13:00 16.11.2023

ІІ МІСЦЕ НА ЗОНАЛЬНИХ ЗМАГАННЯХ З ФУТЗАЛУ

Футзал – це командна спортивна гра з м'ячем у залі за участю двох команд. За правилами футзал нагадує футбол. У грі важливі імпровізація, креативність та техніка, контроль м'яча та передачі в обмеженому просторі. Все це робить футзал швидким та видовищним видом спорту.

11:09 16.11.2023

«ДЕБАТИ-2023»

Дебати – це не лише гра між учнівськими командами. Це в першу чергу тренування, злагодженість та комунікація. Вони розвивають вміння швидко та лаконічно презентувати свої думки. Вони адаптують до нестійких умов сучасного світу. Дебати вчать бути толерантними, відстоювати свою думку та поважати думку інших.

11:14 15.11.2023

# НЕЛЕКЦІЇ 2.0 З ВАСИЛЕМ БАЙДАКОМ

Близько двохсот учнів Глобинського ліцею №5, Глобинської гімназії №4, Жуківської гімназії і майже стільки ж учнів Глобинського ліцею №1, Глобинської гімназії №3 та Пирогівського ліцею завітали на зустріч з відомим українським стендап-коміком, актором театру абсурду «Горобчик», волонтером, амбасадором ГО «UMIND» Василем Байдаком.

10:13 10.11.2023

ЗОНАЛЬНІ ЗМАГАННЯ З ШАХІВ

01 листопада 2023 року у м. Горішні Плавні відбулись зональні змагання з шахів VI Гімназіади Полтавщини. Учні Глобинського ліцею № 5, Великокринківського ліцею та Манжеліївського ліцею імені Героя Радянського Союзу О.О. Чайки посіли командне 5 місце, за загальною кількістю очок, набраних гравцями команди в усіх турах.

08:46 02.11.2023

VI ГІМНАЗІАДА ПОЛТАВЩИНИ

25 жовтня 2023 року у м. Горішні Плавні відбулись зональні змагання VI Гімназіади Полтавщини з настільного тенісу. Учні Глобинської гімназії № 4  імені Заслуженого агронома України Ганни Андрієнко - філії Глобинського ліцею № 5 представили  на зональних змаганнях Глобинську громаду.

11:36 26.10.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень