A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Новини

Розвиток освіти в Глобинській територіальній громаді в 2017-2020 роках

В 2020 році завершився термін дії Комплексної програми розвитку освіти Глобинської територіальної громади на 2017-2020 роки, яка  була затверджена рішенням 16  сесії першого скликання  від 23.12.2016 № 965.   Метою  програми було забезпечення умов рівної доступності для населення міської  ради до сучасної повноцінної, якісної освіти, що відповідає актуальним і перспективним запитам особистості, суспільства і держави, міжнародним критеріям; створення належних умов для навчання та комфортного перебування дітей у навчальних закладах, забезпечення якісного функціонування навчального процесу та збереження здоров'я дітей шляхом поновлення обладнання та навчально-методичного забезпечення навчальних кабінетів, поновлення шкільних меблів, технологічного обладнання їдалень дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів, придбання спортивного інвентаря та обладнання відповідно до санітарно-гігієнічних правил та норм.

14:35 21.04.2021

Акція «Створюємо ліси разом»

З метою поширення знань про ліси та їх важливість для існування життя на планеті, покращення екологічної ситуації в країні, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, Державне агентство лісових ресурсів України проводить весняну акцію «Створюємо ліси разом».

16:29 05.04.2021

Рекомендації щодо відзначення в ЗЗСО Глобинської ОТГ тематичних заходів пов’язаних з 35-ми роковинами Чорнобильської катастрофи.

26 квітня 1986 року – дата в історії України і всього світу, яку називають «чорною». У цей день сталася одна із найстрашніших, за своїми наслідками, техногенно-екологічна катастрофа, яка відізвалася численними проблемами у багатьох країнах світу. Вибух на Чорнобильській атомній станції називають катастрофою планетарного масштабу.

16:25 05.04.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень