A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Новини

Роз’яснювальна робота, щодо необхідності вакцинації

03.08.2021 року медичними сестрами Глобинського ДНЗ №1 «Дзвіночок» Лисак Н.О. та Отродою Т.М. була проведена роз’яснювальна робота, щодо необхідності вакцинації працівників з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби, спричиненої COVID-19.

08:35 03.08.2021

Особливості організації літньої оздоровчої кампанії - 2021 в закладах дошкільної освіти Глобинської міської ради

09.06.2021 року відділом освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради спільно з Глобинським управлінням Головного Управління Держпродспоживслужби в Полтавській області проведено нараду з питань організації літньої оздоровчої кампанії – 2021.  Участь у ній  взяли  керівники, медичні працівники, кухарі закладів дошкільної освіти Глобинської та Градизької громад.

14:04 10.06.2021

Найкращий спосіб зробити дітей хорошими – це зробити їх щасливими!

Вже традиційно прихід літа  асоціюється із Міжнародним Днем захисту дітей, яке щорічно відзначають 1 червня. Це не просто веселе свято, а нагадування суспільству про необхідність дотримання прав дітей на життя, на свободу думок і віросповідання, на освіту, відпочинок і дозвілля. Тому, з нагоди Міжнародного Дня захисту дітей, ЗЗСО Глобинської МТГ долучилися до ряду  запланованих відділом освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради тематичних заходів:

08:54 02.06.2021

Перемога і від чого вона залежить?

З метою залучення дітей до регулярних занять фізичною культурою та спортом, підтримання рухової активності в умовах карантину, учні ЗЗСО Глобинської МТГ взяли участь в обласному онлайн-заході «HOME GAMES-2». Загальне керівництво проведенням заходу здійснювало Полтавське обласне відділення (філія) КФВС МОН України, ГО «Українська Федерація учнівського спорту» та Відокремлений підрозділ ВГО «Спортивна студентська спілка України» в Полтавській області.

11:58 01.06.2021

Інклюзивне навчання від теорії до практики

В.О.Сухомлинський ще у далекі 60-і роки приділяв значну увагу навчанню і вихованню дітей з особливими освітніми потребами. Саме йому належить вислів  про те, що знедолена природою дитина не повинна знати, що вона малоздібна, що у неї слабкий розум, слабкі сили.  Виховання такої дитини повинно бути у сто разів ніжнішим,  чуйнішим, дбайливішим.   Ці слова стали девізом в роботі  семінару-практикуму, який був організований 26.05.2021 р. відділом освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради спільно з КУ «Глобинський інклюзивно – ресурсний центр» на базі Глобинської філії «ЗОШ І-ІІ ст. №4 ім. Заслуженого агронома України Ганни Андрієнко» Глобинської ЗОШ І-ІІІ ст. №5 для вчителів інклюзивних класів та асистентів вчителів 5-6 класів ЗЗСО виконавчого комітету Глобинської міської ради на тему: «ЗПР. Особливості розвитку, навчання та мовлення». Під час роботи розглянуто та обговорені  питання: 1. Співпраця членів команди психолого-педагогічного супроводу у ЗЗСО  з інклюзивним навчанням. 2. Індивідуальна програма розвитку – основний освітній документ  для  дітей з ООП. 3. Методи та техніки зорового запам’ятовування при роботі з дітьми з ООП.   З учасниками зібрання працювали педагоги ІРЦ: Величко Наталія Юріївна – директор , Колеснікова Анастасія Володимирівна – практичний психолог, Бесарабова Тетяна Миколаївна – вчитель – логопед, дефектолог. Під час семінару педагоги брали активну участь у роботі: відповідали на запитання, виконували практичні завдання.  Спілкування виявилось захоплюючим, цікавим, насиченим, корисним.

15:53 27.05.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень