A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Новини

Запрошуємо активну учнівську молодь ЗЗСО Глобинської міської ради до участі в проєкті «Таємниці України для тебе»

Благодійний Фонд «Чисті Серцем» та Центр української культури у м.Таллінн, Естонія, започаткували міжнародний культурно-соціальний проєкт  «Таємниці України для тебе». 

09:12 06.05.2021

Моніторинг якості початкової освіти

29 квітня 2021 року учні двох 4-х класів Глобинської ЗОШ І-ІІІ ст. №5 Глобинської міської ради взяли участь в основному етапі другого циклу загальнодержавного зовнішнього моніторингу якості початкової освіти «Стан сформованості читацької та математичної компетентностей випускників початкової школи закладів загальної середньої освіти» .

11:35 30.04.2021

Відбулося інструкторсько-методичне заняття для вчителів «Захисту України»

28 квітня 2021року на базі Глобинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, із дотриманням вимог постанови Уряду від 11.03.2020р. №211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» (зі змінами) відбулося інструкторсько-методичне заняття для вчителів «Захисту України» ЗЗСО Глобинської ОТГ. У роботі наради взяли участь О.С. Довбня, фахівець відділу освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради, військовий комісар - Осадчук М.В. та заступник військового комісара Глобинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки – Коваленко І.В., старший інструктор відділення рекрутингу та комплектування, старшина Місікевич О.В.

16:05 28.04.2021

«Чорнобиль не має минулого часу»

26 квітня 2021р. з нагоди 35 – роковин Чорнобильської  трагедії у ЗЗСО Глобинської ОТГ були проведені заходи приурочені одній із найстрашніших катастроф в історії людства — аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Під час тематичних заходів педагоги розширили знання учнів про Чорнобильську трагедію, наголосили про потенційну небезпеку радіації для усього живого, розповіли про ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. Заходи присвячені Чорнобильській  трагедії сприяли осмисленню у школярів причетності усіх людей до забезпечення екологічної безпеки. Головною думкою  також   було твердження, що людина відповідальна за майбутнє нашої Землі. Звернуто увагу на проблему людяності, відповідальності кожного за життя того, хто живе поруч. Також усі заклади долучилися до загальноукраїнської акції зініційованою Українським інститутутом національної пам'яті. Ідея акції полягає в тому, щоб тематичний хвилинний аудіоролик, який створила команда інституту спільно з Українським радіо, зазвучав одномоментно 26 квітня, о 12:00, в ефірі українських радіостанцій та на центральних площах міст, біля приміщень державних установ чи органів місцевого самоврядування. Мета акції -  привернення уваги широкого загалу до пам’ятної дати та вшанувати пам’ять жертв катастрофи та ліквідаторів.

11:06 27.04.2021

Запрошуємо учнів ЗЗСО Глобинської міської ради взяти участь в обласному конкурсі «Авторська збірка поезій школяра»

        З метою сприяння розвитку сучасної української літератури, духовного, соціального та інтелектуального розвитку обдарованих дітей, посилення індивідуальної роботи з ними,  3 червня 2021 року відбудеться Х Полтавський обласний онлайн-конкурс «Авторська збірка поезій школяра».

09:52 23.04.2021

Опорні школи - дієвий крок назустріч дітям

Децентралізація в освіті це, насамперед, - управлінська, освітня, фінансова свобода закладу освіти.   Шкільна автономія сприяє більшій успішності учнів, що зокрема показують результати тестування PISA. Проте децентралізація може збільшувати нерівність між школами – значною мірою успішність школи буде залежати від директора, команди та громади, від того, як вони скористаються наявними можливостями та подолають виклики. Саме створення опорних закладів, особливо в сільській місцевості, є найбільш вдалим варіантом  підвищення якості освіти дітей сільських територій. Досвід  роботи протягом останніх років показав усі переваги надання якісної освіти у школах, де створені належні умови, організовано підвезення та здійснюється фахове викладання.                                                                                                        

09:57 22.04.2021

Оголошення про проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти серед закладів загальної середньої освіти Глобинської міської ради (МТГ)

Глобинська міська рада (МТГ)  оголошує Конкурс на визначення опорного закладу освіти серед закладів загальної середньої освіти  Глобинської міської  ради   (далі – Конкурс).

09:55 22.04.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень