A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

«Стежками Каменяра»

Дата: 11.01.2023 11:26
Кількість переглядів: 95

З метою посилення творчої мотивації у вивченні учнями закладів
загальної середньої освіти творчості Івана Франка через створення
літературно-мистецьких творів у різних жанрах, у яких працював І.
Франко, та дослідити його літературну спадщину, наукову,
культурологічну та громадську діяльність, з 15 листопада до 15 грудня 2022 року тривала реєстрація Конкурсних робіт на VІ Всеукраїнський учнівський літературно-мистецький конкурс «Стежками Каменяра». Організаторами конкурсу є Міністерство освіти і науки України, Міжнародний фонд Івана Франка, Львівське товариство у м. Києві та Львівський національний університет імені Івана Франка. Як повідомила координаторка проєкту Ольга Нижник, цього року організатори отримали 2095 учнівських робіт у трьох номінаціях: «Проза», «Поезія» та «Краща ілюстрація до творів Івана Франка». Конкурсантів розподілено за віковими категоріями: 6-9 років, 10-13 та 14-16 років. Бажання взяти участь у конкурсі в номінації «Краща ілюстрація до творів Івана Франка» виявили учні Куп’єватівської гімназії – філії
Великокринківського ліцею – Шара Карина, учениця 9 класу та Журенко Артем, учень 8 класу (керівник Л.В. Вітко), а також Москаленко Олександра, учениця 8 класу Петрівської гімназії з дошкільним підрозділом – філія Великокринківського ліцею (керівник Н.В.
Бондаренко). Номінація "Проза", учень 8 класу Глобинської гімназії №3
Кальник Назар (керівник В.О. Галига). Відповідно до Положення про конкурс, організатори мають оголосити імена переможців до 30 квітня, а нагородження відбудеться наприкінці травня 2023 року.
Бажаємо конкурсантам успіху! Дякуємо керівникам за розвиток творчих здібностей учнів та поваги до літературної спадщини Каменяра.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень