A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Новини

День пам’яті жертв голодоморів у закладах загальної середньої освіти Глобинської МТГ  у 2021-2022 н.р.

Напередодні «скорботної суботи», 26 листопада 2021 року з дотриманням протиепідемічних вимог та карантинних обмежень в закладах загальної середньої освіти Глобинської МТГ проведено виховні заходи, покликані активізувати ген історичної пам’яті, об’єднати всі покоління хвилиною мовчання та свічкою пам’яті за душі передчасно загиблих у страшних муках українців. Ці заходи відбулися з метою не тільки розповісти учням про ці події в історії України, а й виховати в них патріотичну свідомість, любов до Батьківщини, бажання стати гідними громадянами України.

08:58 30.11.2021

Заклади загальної середньої освіти Глобинської МТГ взяли участь у І етапі обласного конкурсу

Виховання в сучасній освіті займає особливе місце, адже сьогодні Українська держава та її громадяни стають безпосередніми учасниками процесів, які мають велике значення для подальшого визначення, першою чергою, своєї долі.  «Серед виховних напрямів сьогодні найбільш актуальними виступають патріотичне, громадянське виховання…Тому, нині, як ніколи потрібні нові підходи, нові шляхи до виховання патріотизму як почуття і як базової якості особистості», - зазначено в Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді.

16:19 26.11.2021

Глобинської МТГ взяли участь у IV Гімназіаді Полтавщини з футзалу

09 листопада 2021року збірна команда дівчат закладів загальної середньої освіти Глобинської МТГ взяли участь у IV Гімназіаді Полтавщини з футзалу серед дівчат. Змагання проводилися в Кременчуцькому районі, с. Садки, СК «Шарада». Дівчата чесно вибороли ІІ місце і вийшли у фінальні змагання. Під час нагородження команд-переможців зональних змагань голова Кременчуцької районної ради Дмитро Олександрович Колотієвський та його заступник Іван Володимирович Іпатенко вручили учасникам грамоти та солодкі подарунки. На жаль епідеміологічна ситуація не дозволяє команді дівчат Глобинської МТГ взяти участь 22 листопада 2021року у фінальних змаганнях, адже життя і здоров’я головніше, але ми віримо, що попереду нас чекає ще багато перемог. Дякуємо вчителям фізичної культури Глобинського ліцею №5 М.В. Сьоміку, Манжеліївського ліцею А.В. Воронкіну, Пустовійтівського ліцею А.Г. Чернявському, Великокринківського ліцею В.А. Сабірзянову за підтримку та високу підготовку команди.

15:57 12.11.2021

До уваги керівників та працівників закладів освіти Глобинської міської ради!

Кабмін постановою від 20 жовтня 2021 року № 1096 вніс зміни до постанови 09.12.2020 року № 1236 "Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню натериторії України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2".  

14:00 03.11.2021

Онлайн-нарада «Особливості проведення І туру обласних змагань інтелектуальної гри «Дебати» для керівників команд закладів загальної середньої освіти Глобинської міської ради

Там, де двоє чи більше людей матимуть різні думки з будь-якого питання - там завжди виникатимуть дебати. Дебати, що відбуваються в нашому повсякденному житті, - неофіційні дебати. Офіційні, або формальні дебати мають специфічну структуру, правила та певні обмеження. Культурі істинного діалогу, в якому народжується відкриття, необхідно вчитися. Саме обласна гра "Дебати" виявляє та підтримує інтелектуальні здібності учнів, розвиває дослідницькі навички, критичне мислення, переконливу демонстрацію своїх поглядів.

11:13 03.11.2021

Яскраве життя НУШ продовжується!

У час реформування системи освіти України слова класика педагогічної науки В. Сухомлинського стають найбільш актуальними та вагомими. Питання «навчання для життя», а не заради знаннєвих накопичень, відповідно вимог Концепції «Нова українська школа», знаходять своє відображення у застосуванні методик  компетентісного та інтегрованого навчання, практично-діяльнісних та дослідницьких підходів, принципів взаємо та самонавчання.

18:07 02.11.2021

Олімпійські тижні та Олімпійські уроки

З 11 вересня по 30 жовтня 2021 року в закладах загальної середньої освіти Глобинської міської ради проходили заходи в рамках Європейського тижня спорту - Олімпійські тижні та Олімпійські уроки. Мета спортивних заходів – поширення ідей олімпізму та розвиток олімпійського руху, популяризація здорового способу життя. Основними формами проведення спортивно-видовищних дійств було проведення змагань з олімпійських видів спорту, конкурсів пов’язаних з розвитком та пропагандою олімпійського руху, виховних годин, вікторин тощо. Вчителі фізичної культури кожного закладу освіти ознайомлювали дітей з історією та традиціями Олімпійських ігор сучасності, олімпійськими видами спорту, іменами український спортсменів, переможцями Олімпійських та Паралімпійських ігор 2021 року.

10:26 01.11.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень