A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

День Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2023 11:13
Кількість переглядів: 61

День Героїв Небесної Сотні  - пам’ятний день, що відзначається в Україні 20 лютого на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні.

В цей день учителі закладів освіти Глобинської МТГ провели ряд заходів під час яких діти дізналися про Революцію Гідності та про загибель її учасників заради прав людини, демократії та свободи. На знак вшанування пам'яті Героїв учні Глобинського ліцею №1 ім. В.Є. Курченка, Бабичівської гімназії з дошкільним підрозділом, Троїцької гімназії, Куп’єватівської гімназії долучились до Всесвітньої «тихої» акції «Ангели пам'яті». Діти хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх полеглих за свободу та незалежність України.

 

Для учнів 5 класу Глобинської гімназії №3 педагог-організатор провела пізнавально-виховну годину «20 лютого - День Героїв Небесної Сотні».

У Глобинській гімназії №4 відбувся інформаційний дайджест «Янголи, що тримають наше небо...». Учні 5-7кл. Куп'єватівської гімназії долучалися до виховного онлайн - заходу «Герої Небесної Сотні», а для учнів 8-9 кл. класними керівниками проведено годину пам’яті «Небесна Сотня. Герої не вмирають». Учні початкових класів Куп’єватівської гімназії та Троїцької гімназії малювали ангелів, які символізують загиблих за Україну.

Пирогівський ліцей разом з БФ провели спільну годину пам'яті «Герої не вмирають».  Була підготовлена книжкова виставка «Чисті душі, що злетіли в небеса». Для старшокласників було організовано перегляд тематичного фільму «Ангели майдану».

Здобувачі освіти Івановоселищенської гімназії стали учасниками флешмобу «Зав’яжи стрічку Пам’яті на честь Героїв».

Петрівська та Веселодолинська гімназії провели експрес-хвилинки «Герої нашого часу».



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень