A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Єднання заради України

Дата: 16.02.2023 15:44
Кількість переглядів: 68

 Ідея Дня єднання виникла на початку лютого 2022 року, коли з’явилася інформація про те, що саме 16 лютого Росія може здійснити повномасштабне вторгнення в Україну.

         Зовнішні та внутрішні виклики, що постали сьогодні перед Україною, вимагають від кожного громадянина відповідальності, впевненості та конкретних дій.

         Відповідно, 14 лютого 2022 року, з метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, Президент України Володимир Зеленський видав Указ, згідно з яким 16 лютого визначене Днем єднання в Україні. 

          Цього дня усі заклади освіти Глобинської міської ради підняли  Державні Прапори України, виконали Державний Гімн України. Класні керівники, педагоги-організатори провели ряд виховних заходів «Об'єднані любов'ю до країни...», «Україна – країна об’єднаних людей», «Діти єднають Україну», «У єдності - сила!», організували виставки малюнків «Сила країни в Єдності». Педагогічні працівники долучилися до марафону «Єднання заради України», організованого відділом освіти. Адже у нелегкий для усіх нас час ми зібралися у велику родину, об’єдналися в єдине ціле. Під час заходу говорили про спільні дії та підкреслили ті фактори, які консолідують найбільше громадян країни. А це: патріотичні почуття, мова, культура, звичаї, віра у краще майбутнє і непохитна віра в перемогу.

Заходи, проведені в цей день, подарували розуміння того, що лише в єдності дій можемо досягти величної мети – побудови вільної та демократичної України.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень