A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

02 березня відбулася офіційна церемонія оголошення результатів конкурсу «Genius Olimpiad Ukrainie» 2023.

Дата: 03.03.2023 14:45
Кількість переглядів: 54

GENIUS Olympiad (Олімпіада Геніїв) – найбільший конкурс проєктів екологічного спрямування у світі для школярів 8–11 класів, фінал якого щорічно проводиться у Сполучених Штатах Америки з 2011 року.
      З усіх куточків нашої країни до національного етапу GENIUS Olympiad Ukraine доєдналися 785 учасників, які представили на розсуд журі 720 проєктів.

Нагадаємо, що у лютому 2023р. Войцешко Наталія,  Купцова Алевтина (науковий керівник К.Г. Лисак) та Ковтун Анастасія (науковий керівник К.М. Іванес) учениці 9 класу Великокринківського ліцею пройшли обласний етап GENIUS Olympiad Ukraine 2023, який був проведений Комунальним закладом Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді».

За підсумками національного етапу Полтавська область отримала 25 нагород: 1 гран-прі, 2 золотих медалей, 6 срібних медалей, 8 бронзових медалей та 8 почесних нагород. Серед переможців в категорії «Креативне письмо», підкатегорія «Коротка розповідь» Купцову Алевтину нагороджено бронзовою медаллю. Щиро вітаємо з перемогою юну науковицю та керівника Катерину Григорівну Лисак!

Наталія Войцешко категорія «Креативне письмо», підкатегорія «Коротка розповідь» та Ковтун Анастасія категорія «Наука», підкатегорія «Екологія людини» отримали дипломи учасників.  

Пишаємося нашими талановитими учнями та вчителями!

Дякуємо усім за творчість, креативність, небайдужість до екологічних проблем України. Завжди вірте в себе та йдіть до своєї мети, не схиляючись перед труднощами.

Також вітаємо Полтавську обласну Малу академію наук учнівської молоді, яка потрапила в п’ятірку найкращих регіональних центрів GENIUS Olympiad Ukraine! Бажаємо подальшої ефективної діяльності закладу, яка відкриє Полтавщині нові імена дослідників, чиї здобутки збагатять науковий потенціал області.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень