A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Новини

Переможців обласного етапу конкурсу на кращий захід з національно-патріотичного виховання

Вітаємо команду "Пам'ять" та команду "ЮПЛ" Глобинського ліцею № 1 ім. В.Є Курченка - переможців обласного етапу конкурсу на кращий захід з національно-патріотичного виховання. Дякуємо Анастасії Олександрівні Безульчак, Аллі Петрівні Гордовській, Іванні Володимирівні Гаджезі, Єлизаветі Русланівні Обушній за результативну підготовку до участі у конкурсі та підняття іміджу Глобинської громади на теренах Полтавської області

10:54 30.12.2021

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦЯ!

З метою забезпечення освітянської спільноти якісними навчальними матеріалами для дистанційного компоненту освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти, реалізації змішаного навчання, поширення інноваційних освітніх технологій протягом листопада і грудня 2021 року, відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації від 08.11. 2021 № 387 «Про проведення Обласного ярмарку кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компоненту освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти» був проведений Обласний ярмарок кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компоненту освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти. Для участі у Ярмарку з Глобинської громади зареєструвався 1 педагог, який Наказом Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації № 440 від 17 грудня 2021 року визначений у списку переможців Ярмарку, а саме в номінації «Українська мова». Тож вітаємо вчителя та директора Пирогівського ліцею Любов ГУБЕНКО з перемогою у Обласному ярмарку кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компоненту освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти. Щиро вдячні пані Любові за її активність, прагнення до педагогічного зростання і удосконалення. Бажаємо Вам нових надбань, досягнень, успіхів на професійній ниві та матеріального достатку.    Список переможців оприлюднено на сайті Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М. В. Остроградського за адресою: http://poippo.pl.ua/pidrozdily/dlc/fair2021.     У 2022 році буде проведено черговий Обласний ярмарок кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компоненту освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти тож сподіваємося, що бажаючих педагогів з нашої громади, готових поділитися своїми доробками, буде більше.

13:29 29.12.2021

Відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України Глобинської міської територіальної громади

Більшість речей, до яких ми звикли, з’явилися завдяки науці. Проте, наука – це не тільки нові технології та винаходи, а й постійний і захопливий пошук, це те, що змінює уявлення про всесвіт, змушує мріяти про неможливе і досягати його.

09:54 16.12.2021

Триває робота над формуванням спроможної освітньої мережі громади

Третього грудня  працювала  робоча група по  формуванню спроможної освітньої мережі  Глобинської міської ради в оновленому складі. У засіданні робочої групи взяли участь секретар міської ради Олександр Феденко, запрошені керівники освітніх закладів. Очільник громади Станіслав Джусь і заступник міського голови Інна Авраменко акцентували увагу присутніх на пріоритетних напрямках у розбудові освітньої галузі громади. А це: розробка стратегії, фінансова автономія закладів, реорганізація позашкільної освіти, підвищення ефективності діяльності центру професійного розвитку педагогічних працівників та ін.

11:18 07.12.2021

День Збройних Сил України, Міжнародний день волонтера

5 грудня відзначали Міжнародний день волонтера, а 6 грудня – День Збройних Сил України. Ці дні нерозривно пов’язані між собою, адже саме завдяки військовим і волонтерам гартується українська армія та пишеться її історія.

08:31 07.12.2021

Нарада для членів журі

30 листопада 2021 року в режимі онлайн відбулася нарада для членів журі І  етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Полтавського територіального відділення Малої академії наук України у 2021-2022 н.р. Обговорили основні організаційні питання,  програму Конкурсу, яка складається з  таких розділів:

08:28 07.12.2021

Нарада МАН з науковими керівниками

06 грудня 2021 року в режимі онлайн відбулася нарада для наукових керівників І етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів членів МАН України. До наради долучилася керівник гуртка Історії України та історичного краєзнавства КЗ Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді» Ірина Сергіївна Даниленко, яка надала рекомендації щодо вимог, оформлення постера та самого постерного захисту (стендової доповіді). Ірина Сергіївна наголосила на основних аспектах наукової конференції - підсумкової частини Конкурсу-захисту. Усі учасники наради отримати відповіді на поставлені запитання, які обов’язково врахують при підготовці юних науковців.

08:26 07.12.2021

Взято курс на розбудову внутрішньої системи забезпечення якості освіти

Відділ освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради розпочав роботу по наданню допомоги закладам загальної середньої освіти громади у розбудові внутрішньої системи забезпечення якості освіти. З метою залучення керівників та  працівників освітніх закладів до спільного розуміння якості освіти, відділом освіти заплановано ряд заходів.                     

08:45 02.12.2021

Підсумки проведення ІІ етапу XІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

На виконання  Указу Президента України від 30 вересня 2010 року №928  «Про Міжнародний мовно-літературний  конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка», в Глобинській громаді щорічно проводиться  конкурс . І етап – на рівні ЗЗСО  (за самостійно створеними завданнями); ІІ етап – на рівні громади  у листопаді 2021  року  (за завданнями ПОІППО); ІІІ етап – на рівні області   планується  на 18 грудня 2021(офлайн або онлайн залежно від  епідемічної ситуації, за завданнями інституту). 

10:17 30.11.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень