A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Новини

Проведено І етап обласного конкурсу на кращий захід з національно-патріотичного виховання.

В умовах повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, вже ні в кого не викликає сумнівів той факт, що зараз ми маємо приділити особливу увагу національно-патріотичному вихованню. Наскільки наші вихованці будуть свідомими патріотами і борцями за краще життя, багато в чому залежить від нас. Саме тому надзвичайно важливо проводити заходи національно-патріотичної спрямованості.

08:47 07.11.2022

Освітній марафон сезону 2023

З метою підвищення рівня обізнаності у глобальних екологічних проблемах та створення потужної спільноти школярів «GENIUS Olympiad Ukraine» Національний центр „Мала академія наук” спільно з командою «GENIUS Olympiad Ukraine» проводить Освітній марафон сезону 2023.

08:50 04.11.2022

Дистанційне дошкілля Глобинської громади!

        1 листопада 2022 р. для керівників та вихователів –методистів  закладів дошкільної освіти Глобинської міської ради було проведено онлайн семінар «На шляху до якісного дошкілля». Модератором зустрічі була фахівчиня відділу освіти Обревко Л.І.  Даний захід був проведений з метою підвищення компетентності педагогів–дошкільників громади щодо організації дистанційної форми здобуття освіти.

09:13 02.11.2022

До відзначення 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди

З нагоди відзначення 300-річчя від дня народження видатного українця, уродженця Полтавщини – мандрівного філософа-містика, богослова, поета, педагога Григорія Савича Сковороди Департамент освіти і науки облвійськадміністрації інформує про проведення обласного конкурсу „Не шукай щастя за морями” із створення соціальної реклами (відео, банерів, анімацій тощо) серед учнів закладів загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти, який відбудеться 25 листопада  2022 року.

13:09 01.11.2022

Участь у зональних змаганнях V Гімназіади Полтавщини з настільного тенісу.

На виконання Календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Полтавської області на 2022 рік, затвердженого наказом Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації від 04 січня 2022 року №1 «Про затвердження Календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів на 2022 рік», 28 жовтня учні закладів освіти Глобинської міської ради взяли участь у зональних змаганнях V Гімназіади Полтавщини з настільного тенісу, які відбулися у м. Горішні Плавні.

13:06 31.10.2022

Вітаємо учнів закладів освіти Глобинської громади з успішним проходженням Школи з української культури «Світ(и) Григорія Сковороди та українська ідентичність» з нагоди 300-літнього ювілею філософа.

Лабораторією з розвитку критичного мислення НЦ "МАНУ" у період з 19 вересня 2022 року по 13 жовтня 2022 року було проведено Школу з української культури «Світ(и) Григорія Сковороди та українська ідентичність» з нагоди 300-літнього ювілею філософа. У фокусі цьогорічної події - модерні сенси та актуальні змісти культурної спадщини Григорія Сковороди.

14:52 24.10.2022

За нашу рідну Україну, Що зберегли за всі віки – Низький уклін і тричі "СЛАВА!" Українські захисники!

З метою гідного відзначення подвигу захисників і захисниць України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу учнівської молоді, вдячності всім, хто захищав і захищає нашу рідну землю, відділ освіти повідомляє про те, що 13-14 жовтня 2022 року в режимі онлайн у закладах загальної середньої освіти Глобинської МТГ проведено ряд інформаційно-просвітницьких заходів, Уроків звитяги, годин спілкування, бесід, вікторин про героїчну історію українського народу, боротьбу його захисників та захисниць за становлення державності в Україні, вшанування козацької доблесті  та звитяги:

16:19 14.10.2022

Мала академія наук України - освітня система, яка забезпечує організацію і координацію науково-дослідницької діяльності учнів.

З метою підвищення якості освітнього процесу та рівня організації роботи з дослідницько-експериментального напрямку в 2022-2023 н.р. Комунальним закладом Полтавської обласної ради «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді» 05 жовтня 2022р. проведено обласний семінар «Формування наукових компетентностей здобувачів освіти Полтавської обласної Малої академії наук: 10 років інтелектуального подвижництва». Захід відбувся з використанням дистанційних технологій. Більше сотні учасників із різних територіальних громад Полтавської області зібралися, щоб поділитися досягненнями та перейняти досвід роботи в системі МАН. 

08:34 05.10.2022

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ 2022

Щиро і сердечно вітаємо Вас із професійним святом – Днем працівника освіти, яке об’єднує всіх, хто працює на майбутнє нашої країни.  Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін Вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Також  щороку наша освітянська родина поповнюється молодими кадрами, які з вдячністю використовують досвід ветеранів-педагогів, а також впроваджують сучасні інноваційні технології.  Освітній процес допомагають організовувати завгоспи і кухарі, лаборанти і секретарі, бібліотекарі і бухгалтери, помічники вихователів і прибиральники, водії та охоронці.   Дякуємо, шановні колеги, за Вашу вірність і відданість обраній справі, невтомну працю.  Від щирого серця бажаємо усім Вам здоров’я, творчого натхнення, мудрості, терпіння і впевненості у завтрашньому дні. Щастя, добра, благополуччя Вам і Вашим родинам! Миру всім нам!

10:33 30.09.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень