A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Новини

Діти: безневинні жертви війни…

Постанову «Про вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України» Верховна Рада ухвалила 01 червня 2021 року – у Міжнародний день захисту дітей. 4 червня Україна на державному рівні щорічно буде вшановувати пам’ять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

15:10 08.06.2022

Понад 220 тис випускників є потенційними вступниками до закладів вищої освіти.

Про це повідомив міністр освіти і науки Сергій Шкарлет: «492 тисячі осіб зареєструвалися на тестування, з них 402 тисячі є унікальними, і 346 тисяч комплектів реєстраційних документів надійшло до регіональних центрів Українського центру оцінювання якості освіти. Вражаючі цифри для нас. Є стриманий оптимізм стосовно набору, адже випускників 11-их класів на сьогодні 224 тисячі».

11:48 03.06.2022

Солодкий світ дитинства

Діти!.. Це безмежна щирість і відвертість. Їх майбутнє залежить від нас. Наше майбутнє залежить тільки від них. Діти – це Ангели! Вони не повинні страждати!.. Вони мають жити в світі, який не знає, що таке війна, жорстокість, біль, насильство… Тому ми – дорослі, мусимо створити для них безпечний світ разом!

11:16 03.06.2022

Правила безпеки для внутрішньо переміщених осіб

Європейський Союз спільно з Міжнародною організацією з міграції (МОМ), Міністерство соціальної політики України запустили всеукраїнську комунікаційну кампанію, присвячену безпеці внутрішньо переміщених осіб. Станом на кінець квітня таких було 7,7 мільйона. Очевидно, їхня кількість зростатиме.

13:19 01.06.2022

Навчально-польові збори

Предмет «Захист України» є обов’язковим навчальним предметом, який вивчається в навчальних закладах системи загальної середньої освіти упродовж 10 і 11 класів та під час навчально-польових занять (зборів). Метою навчального предмета є формування в учнівської молоді життєво необхідних знань, умінь і навичок щодо захисту України та дій в умовах надзвичайних ситуацій, а також системного уявлення про військово-патріотичне виховання як складову частину національно-патріотичного виховання.

13:35 26.05.2022

Українці – нація героїв

День Героїв або Свято Героїв - щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських вояків - борців за волю України: лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, опришків, січових стрільців, вояків Армії УНР, ОУН-УПА, а також Героїв Небесної Сотні та теперішньої російсько-української війни.

15:02 24.05.2022

Вишиванка – генетичний код нації

Вишиванка – це наша національна гордість. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією, вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, із роду в рід, як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини.

14:32 20.05.2022

"Ніколи знову..."

"Ніколи знову..." - слова, які постійно повторює увесь цивілізований світ, кожен народ, кожна людина. Бо війна- жахливе творіння людства, що сіє горе, сльози, що розлучає близьких, рідних, коханих, що безжально краде щасливе дитинство. Багато родин змушені були розлучитися з рідними, друзями, з домівкою, рятуючись від війни. Але війна і згуртувала український народ, як ніколи, зміцнила силу духу, дала незламну впевненість у перемозі. Вона об'єднала наших людей, додала розуміння того, що усі ми- одна велика дружня українська родина, разом нам усе під силу. Так 13.05 відділ освіти виконавчого комітету Глобинської міської ради спільно з СБК Великих Кринок, педагогічними працівниками Великокринківського ліцею у рамках соціального проєкту "Об'єднані, сильні, незламні" провели захід для дітей з числа внутрішньопереміщених осіб, присвячений Дню сім'ї. Цей захід відвідали діти, які тимчасово проживають на території громади, це діти з Великих Кринок, Веселої Долини, Петрівки, Куп'єватого, Степового, Землянок, Іванового Селища. Їх радо зустрічали організатори свята у приміщенні кафе "Едем", яке гостинно надала власниця Юлія Лях.

11:07 15.05.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень