A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Новини

Подяка – одна з найбільших чеснот

Міжнародний олімпійський комітет -  найбільша і найповажніша у світі спорту організація. МОК опікується організацією й проведенням Олімпійських ігор.

15:09 25.07.2022

Будь активним заради МИРУ!

Дітям дуже важливо відчувати себе у безпеці та стабільності завжди, а тим більше під час війни. Реалії сьогоднішнього дня не можуть цього забезпечити, тому діти живуть у ситуації стресу, тривоги та страхів. У зв’язку з цим виникає необхідність соціально-емоційної реабілітації дітей, адже діти - одна з найвразливіших категорій населення, які страждають від війни. Міністерство освіти і науки України звертає увагу закладів загальної середньої освіти на необхідності в період літніх канікул організувати проведення фізкультурно-оздоровчі заняття і заходи для учнів/учениць, їх батьків, які постійно проживають на території села чи міста та осіб, які відносяться до категорії тимчасово переміщених, таким чином долучитися до проєкту «Будь активним заради Миру» (#BeActive for Peace) започаткованого МОН України, який об’єднав Комітет з фізичного виховання та спорту МОН України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», ГО «Рух Олександра Педана «Junior», ГО «UkraineActive», Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Українсько-швейцарський проєкт «Діємо для здоров’я», ГО «U-sport», спортивні федерації за підтримки Міжнародного дитячого фонду ЮНІСЕФ. Організатори звертають увагу, Всеукраїнський розклад спортивно-оздоровчих гуртків, які розміщені на сайті МОН України.

10:54 08.07.2022

День тата!

Сонце, літо, діти! 16 червня дружній колектив Великокринківського ЗДО "Сонечко" радо зустрілися зі своїми вихованцями та дітками вимушено переселених сімей. В наш нелегкий час завдання батьків та вихователів -  збагатити внутрішній світ дитини позитивними емоціями, формувати у дітей інтерес до виконання спільного завдання, потребу прийти на допомогу один одному.

09:07 16.06.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень