A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Новини

З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ 2022

Щиро і сердечно вітаємо Вас із професійним святом – Днем працівника освіти, яке об’єднує всіх, хто працює на майбутнє нашої країни.  Особливі вітання педагогічним працівникам, які сьогодні на заслуженому відпочинку. Низький уклін Вам за вагомий внесок у розвиток освіти. Також  щороку наша освітянська родина поповнюється молодими кадрами, які з вдячністю використовують досвід ветеранів-педагогів, а також впроваджують сучасні інноваційні технології.  Освітній процес допомагають організовувати завгоспи і кухарі, лаборанти і секретарі, бібліотекарі і бухгалтери, помічники вихователів і прибиральники, водії та охоронці.   Дякуємо, шановні колеги, за Вашу вірність і відданість обраній справі, невтомну працю.  Від щирого серця бажаємо усім Вам здоров’я, творчого натхнення, мудрості, терпіння і впевненості у завтрашньому дні. Щастя, добра, благополуччя Вам і Вашим родинам! Миру всім нам!

10:33 30.09.2022

Зберігати пам'ять – наша відповідальність

У пам'ять про трагедію Бабиного Яру, 29 вересня в закладах освіти Глобинської міської ради відбулися інформаційо-освітні та патріотично-виховні заходи з використанням онлайн-форматів, соціальних мереж, інших дистанційних форм комунікації. У ході підготовки і під час проведення відповідних заходів у 2022 році акцентовано увагу на наступному:

11:10 29.09.2022

Вчителі закладів освіти Глобинської громади взяли участь в обласних семінарах-практикумах керівників науково-дослідницьких робіт учнів-членів Полтавського територіального відділення Малої академії наук України.

З метою підвищення рівня організації роботи з дослідницько-експериментального напряму в період з 20 по 23 вересня 2022 року вчителі закладів освіти Глобинської громади взяли участь в обласних семінарах-практикумах керівників науково-дослідницьких робіт учнів-членів Полтавського територіального відділення Малої академії наук України. Семінари проходили в дистанційному форматі з різних профілів наукової діяльності:

16:07 26.09.2022

Серця школярів закликають до МИРУ!

21 вересня щороку людство відзначає Міжнародний день миру! В Україні за Указом Президента День миру відзначають з 2002року. У час, коли в нашій рідній Україні лунають постріли та проливається людська кров, цей день особливий.

15:48 21.09.2022

"Щоб дійти до мети, людині потрібно тільки одне. Йти." Оноре де Бальзак

Сучасна реформа освіти України вимагає від педагогічних працівників упровадження нових методик і технологій навчання. Учні мають стати активними учасниками освітнього процесу. Саме тому важливим є формування науково-дослідницького світогляду учнівської молоді як одного з факторів мотивації до навчання.

13:36 16.09.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень