A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Новини

«Україна в нас єдина, Бережи її, дитино!!!»

В рамках проведення проєкту «Об'єднані. Сильні. Незламні!» 11 травня у Великокринківському ЗДО «Сонечко» відбулася «Зустріч – знайомство – єднання»: «Україна в нас єдина, Бережи її, дитино!!!»

11:04 13.05.2022

В дії соціально-патріотичний проєкт «Об’єднані. Сильні. Незламні»

Виклики сьогодення переформатували звичну роботу кожного українця. Більшість змушена змінити професію на єдину максимально потрібну сьогодні –  захисника України. І нехай не кожен з нас може тримати в руках зброю - головне виконувати роботу на своєму фронті, забезпечуючи надійний тил для тих, хто захищає Батьківщину.

13:52 02.05.2022

"Об'єднані, сильні, незламні"

Соціальний проєкт відділу освіти виконкому міської ради для дітей з родин вимушених переселенців під промовистою назвою "Об'єднані, сильні, незламні" впродовж короткого часу зарекомендував себе як вкрай актуальний і вчасний захід. Різноманітні дитячі забавки знайшли відгук не тільки в маленьких сердечках, цікавому спільному дозвіллю радіють і батьки.

13:49 30.04.2022

ВЕЛИКДЕНЬ ЗУСТРІЧАЄМО, РАДІЄМО, СПІВАЄМО

Великдень - велике Християнське свято на всій Землі. Воно несе з собою Віру, Надію і Любов, а для дітей - це перш за все, знайомство з історією, традиціями та звичаями українського народу.

13:47 23.04.2022

Вибір професії – одне з головних завдань у житті кожної людини.

Проблема вибору професії завжди була актуальною, а тим більше в сучасних умовах. Якщо професійним вихованням переважно займаються вчителі школи, то надати ґрунтовну інформацію щодо спеціальностей, які можна опанувати у ЗВО і професії, які користуються найбільшим попитом на ринку праці допоможуть працівники цетрів зайнятості та безпосередньо викладачі університетів. З метою полегшення вибору університету та майбутньої професії 12 квітня 2022 р. відбулась профорієнтаційна онлайн-зустріч із завідувачем кафедри романської філології Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди кандидатом філологічних наук, доцентом Сніжаною Олександрівною Лембік. Під час зустрічі Сніжана Олександрівна ознайомила учнів із правилами вступу, які пройдуть за спеціальною процедурою у 2022 році. Майбутнім абітурієнтам була надана вичерпна інформація про навчання у Харківському гуманітарному університеті «Народна українська академія». Провідний фахівець Глобинської районної філії Полтавського ОЦЗ Тетяна Миколаївна Дзугань запросила учнів до проходження тестів, які полегшать вибір майбутньої професії. Ми сподіваємося, що сьогоднішня зустріч допоможе зробити правильний вибір майбутнім абітурієнтам. Адже навчання у Харківських вищих навчальних закладах –  це можливість вчитися у досвідчених викладачів, нові друзі та  однодумці, прекрасний шанс стати частиною успішної еліти України.

16:44 12.04.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень