A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Новини

Глобинська громада продовжує реалізовувати проєкт «Будь активним заради МИРУ!»

Глобинська громада продовжує реалізовувати проєкт «Будь активним заради МИРУ!» #sportmoncom#beactive4peace#ua_active. У серпні в закладах освіти Глобинської громади (Пузиківська гімназія з дошкільним підрозділом,  Бабичівська гімназія з дошкільним підрозділом,  Манжеліївський ліцей ім. Героя Радянського Союзу О.О. Чайки, Великокринківський ліцей, Петрівська гімназія – філія Великокринківського ліцею) відбулися фізкультурно-оздоровчі заняття і заходи для дітей різного віку. Особливу увагу приділено дітям, які відносяться до категорії тимчасово переміщених осіб.  12 серпня, в Міжнародний день молоді активне підростаюче покоління Великокринківського ліцею  вирушило у велопробіг на чолі з працівниками Великокринківського СБК.

08:49 01.09.2022

"Україна починається з тебе." В'ячеслав Чорновіл

На вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів Указом Президента України від 23 серпня 2004 року № 987 встановлено День Державного Прапора України, який відзначається щорічно 23 серпня. Державний Прапор є одним із державних символів країни, відбиває національні традиції, ідентифікуючи певну територію. Незалежність України – запорука вільного розвитку держав і народів Європи і головна перешкода для російського імперіалізму, який намагається політично, економічно та духовно поглинути Україну. Нині в умовах агресії з боку Росії ми продовжуємо боротьбу за власну свободу та незалежність.

09:29 24.08.2022

Організований початок навчального року – основне завдання освітян Глобинської громади.

Новий 2022-2023 навчальний рік  - складний і тривожний, бо в Україні іде війна. Як підготуватися до роботи у незвичних для нас умовах, як організувати безпечне освітнє середовище, яку  форму навчання обрати?  Питань дуже багато і тільки спільно, у дискусіях і консультаціях, можливе прийняття певних рішень.        19 серпня 2022 року питання підготовки до нового навчального року, ведення діловодства  у закладах освіти, дотримання законодавства про освіту в умовах воєнного стану, самооцінювання освітніх та управлінських процесів у  школах та дитячих садках опрацьовувалися та обговорювалися на семінарі керівників закладів освіти Глобинської громади. Заступник начальника  управління Державної служби якості освіти у Полтавській області Леонід Мироненко, начальник відділу моніторингу, позапланового контролю закладів освіти та взаємодії з органами місцевого самоврядування, ознайомив присутніх із повноваженнями, завданнями Державної служби якості освіти, порядком проведення інституційного аудиту. Проаналізував тенденції якості освітньої діяльності закладів загальної середньої освіти в контексті проведення інституційного аудиту у 2020-2021 роках.  Любов Єлізарова, головний спеціаліст відділу моніторингу, позапланового контролю закладів освіти та взаємодії з органами місцевого самоврядування, акцентувала увагу учасників семінару  на дотриманні норм законодавства у закладах освіти, надала грунтовні роз’яснення щодо ведення діловодства.  Олена Токар головний спеціаліст відділу моніторингу, позапланового контролю закладів освіти та взаємодії з органами місцевого самоврядування та головний спеціаліст відділу інституційного аудиту Ірина Тутак провели секційні заняття  по  самооцінюванню освітніх та управлінських процесів у  школах та дитячих садках. Фахівці управління Державної служби якості освіти у Полтавській області  надавали  змістовні відповіді на питання по кожній  темі заходу.  Дякуємо начальнику управління Державної служби якості освіти у Полтавській області Юрію Кращенку за надану можливіть отримання консультацій  та роз’яснень спеціалістів високого  рівня.  Взаємодопомога та підтримка один одного наближають нас до перемоги!

11:40 23.08.2022

«Коли віддаєш скупо, скупо і отримаєш. Коли віддаєш цілі світи, безмірно величезною буде і твоя нагорода» Річард Бах

З нагоди Дня фізичної культури і спорту, яке щорічно відзначаємо у другу суботу вересня, учні Глобинського ліцею №1 ім. В.Є. Курченка -  Коваленко Софія, Бойко Марина, Шевельова Валерія, Калініченко Максим, Палківський Тімур разом із Аллою Петрівною Гордовською, заступником директора з виховної роботи та педагогом-організатором -  Анастасією Олександрівною Безульчак, а також учні Пирогівського ліцею - Потоцька Софія, Батій Валерія, Сідорова Тетяна, Козючко Кароліна, Коваленко Ангеліна, Петько Марія спільно із заступником директора з виховної роботи Світланою Геннадіївною Д’яченко отримали подарунки, сувеніри та подяки від Полтавського обласного відділення НОК України за створення сувеніра-подяки для Міжнародного олімпійського комітету визначеної країни-партнера. Діти готували сувенір для Швеції.

08:30 17.08.2022

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень