A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

# НЕЛЕКЦІЇ 2.0 З ВАСИЛЕМ БАЙДАКОМ

Дата: 10.11.2023 10:13
Кількість переглядів: 50

Близько двохсот учнів Глобинського ліцею №5, Глобинської гімназії №4, Жуківської гімназії і майже стільки ж учнів Глобинського ліцею №1, Глобинської гімназії №3 та Пирогівського ліцею завітали на зустріч з відомим українським стендап-коміком, актором театру абсурду «Горобчик», волонтером, амбасадором ГО «UMIND» Василем Байдаком.

Це був надзвичайний день, який приніс незабутні емоції та почуття. А все тому, що учнівська молодь отримала від комунікації з неординарною особистістю не тільки радість спілкування, а й купу необхідних знань. «НеЛекції 2.0» – це проєкт, що реалізується разом із ГО «UMIND» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. Проєкт передбачає офлайн-зустрічі з підлітками та молоддю України на теми мінної безпеки та важливості освіти, ментального та фізичного здоров’я. Василь Байдак зумів віртуозно поєднати інформацію і розважальну подачу. Ця зустріч мала довірливе та веселе спілкування з елементами гри, тому захід і називається «НеЛекції». Все відбувалося у форматі квізу, і у дітей була можливість обирати той чи інший варіант розвитку подій. Легко та невимушено Василь розповідав про безпеку та здоров’я, про те, як діяти коли знайшов невідомий предмет, схожий на міну, або як вберегтися під час артилерійського обстрілу. Які симптоми можуть бути ознаками депресії і куди звертатися по допомогу, а також про необхідність тримати себе у фізичній формі, адже фізична активність допомагає позбутися і стресу, і знервованості. І найголовніше для сучасних дітей – це не полишати навчання. Кульмінацією івенту стали подарунки від організаторів та спільне фото із «зіркою».

Щиро дякуємо Василеві Байдаку і команді «НеЛекції 2.0», а також усім причетним до організації та проведення такого цікавого і корисного заходу!


За матеріалами сторінки на соціальній мережі.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень