A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Дякуємо благодійникам з Берліну!

Дата: 06.10.2023 10:52
Кількість переглядів: 36

Повномасштабна війна, страшні дні сповнені небезпеки, сліз та тривоги.  Найвразливіша категорія в цій війні – це діти, яким сховища замінили дитячі кімнати, а м’які теплі ліжечка – лавки, під час довгих повітряні тривог. Війна відбирає дитинство в маленьких українців, і тому дуже приємно, що в такий нелегкий час знаходяться небайдужі люди, які роблять все, щоб допомогти малятам відчувати себе щасливими.
      До щему в серці… Найтепліші емоції… Сльози радості й вдячності виблискували на очах працівників та малят Глобинських закладів дошкільної освіти, коли до садочків завітали щедрі гості,  благодійники з Берліну, приватні підприємці Алекс та Ліна Фрідріх.  
     За власні кошти меценати придбали для глобинської малечі батути, басейни, меблі, килими, музичний центр, іграшкові магазин, кухню, гараж, автомобілі, аквапарк, велику кількість матеріалів для зображувальної діяльності. Щастя малечі не було меж, адже не кожен день вони отримують такі подарунки. До слова пані Ліна наша землячка, з ніжністю згадувала Глобинський заклад дошкільної освіти №3 «Ясенок», який відвідувала в свій час. Понад шість годин Алекс з Ліною, у сховищі садочка, власноруч складали іграшки, щоб зробити для малят справжній сюрприз.
     Висловлюємо слова щирої вдячності провідному спецалісту відділу містобудування, архітектури та житлово комунального господарства  виконавчого комітету Глобинської міської ради Олександру Салабаю, за надану можливість познайомитися з чудовими людьми Алексом та Ліною Фрідріх. Цінуємо вашу доброту і великодушність, ваша підтримка важлива для нас. В цей нелегкий час для України разом йдемо до ПЕРЕМОГИ! Дякуємо за турботу та підтримку!

https://www.youtube.com/shorts/fqp1E8Cu1bQ?feature=share



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень