A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

"Щоб дійти до мети, людині потрібно тільки одне. Йти." Оноре де Бальзак

Дата: 16.09.2022 13:36
Кількість переглядів: 106

Сучасна реформа освіти України вимагає від педагогічних працівників упровадження нових методик і технологій навчання. Учні мають стати активними учасниками освітнього процесу. Саме тому важливим є формування науково-дослідницького світогляду учнівської молоді як одного з факторів мотивації до навчання.

15 вересня 2022 року учні Глобинського ліцею №1 ім. В.Є. Курченка, Пирогівського ліцею, Великокринківського ліцею, які прагнуть реалізувати себе у царині науки і наукового дослідництва, ті, хто прагне перемог на ниві науки відвідали Полтавської обласної Малої академії наук.

Не дивлячись на погодні умови, День відкритих дверей для учнів був важливим, цікавим, інформаційно насиченим заходом.

Майбутні юні науковці мали можливість ознайомитися з історією розвитку Полтавської Малої академії наук учнівської молоді, її здобутками, структурою. Мали змогу більше дізнатися про секції та гуртки, конкурси, які проводяться у МАН. Також діти стали свідками цікавих наукових дослідів та перетворень з рідким азотом. Адже хімія - це неймовірно видовищно. Майбутні манівці отримали подарунки – презентаційні буклети та важливий поштовх для подальших наукових досліджень.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень