A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

«Нам все під силу!»

Дата: 13.12.2023 15:55
Кількість переглядів: 266

 Всі ми маємо обов’язок проявляти турботу і милосердя до найбільш  незахищеної частини суспільства – людей з інвалідністю.
       Заклади загальної середньої освіти Глобинської міської ради взяли активну участь в обласному заході «Нам все під силу!», який проведено  Полтавським ОЦЕВУМом. Надзвичайно чуттєва і сповнена дитячої радості та творчості подія,  приурочена до Міжнародного дня людей з інвалідністю. Учасники представили відеоогляди робіт з образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва. 
       Неперевершену роботу з солоного тіста «Тихо янгол над світом летів» виконала Вдовіченко Олександра Сергіївна учениця Великокринківського ліцею Глобинської міської ради  (Керівник Сидоренко Валентина Василівна).
     Малюнок сповнений духом патріотизму та сподіванням на мирне майбутнє «Моя Батьківщина Україна» намалювала Чикивдя Таміла Іванівна учениця Опришківської гімназії Глобинської міської ради (Керівник Олійник Катерина Вікторівна). 
     Дібров Арсеній Анатолійович учень Опришківської гімназії Глобинської міської ради (Керівник Кабанова Ольга Миколаївна) презентував малюнок «Голуб Миру», який втілює найзаповітніші мрії і бажання всіх українських дітей.
     Чуттєва робота «В очікуванні Нового року» Рахманова Артема Віталійовича учня Глобинської гімназії №4 імені Заслуженого Агронома України Ганни Андрієнко - філії Глобинського ліцею №5 Глобинської міської ради (Керівник Теличко Ірина Володимирівна) вразила простотою і щирістю.  
      Міжнародний день людей з інвалідністю не є святом, а покликаний привернути увагу до проблем цих людей, захисту їхніх прав, гідності і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя один до одного.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як часто ви відвідуєте наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень