A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

ІІ МІСЦЕ НА ЗОНАЛЬНИХ ЗМАГАННЯХ З ФУТЗАЛУ

Дата: 16.11.2023 11:09
Кількість переглядів: 84

Футзал – це командна спортивна гра з м'ячем у залі за участю двох команд. За правилами футзал нагадує футбол. У грі важливі імпровізація, креативність та техніка, контроль м'яча та передачі в обмеженому просторі. Все це робить футзал швидким та видовищним видом спорту.

14 листопада 2023 року збірна команда дівчат Великокринківського ліцею, Пирогівського ліцею, Манжеліївського ліцею імені Героя Радянського Союзу О.О. Чайки та Пустовійтівського ліцею взяли участь у зональних змаганнях VІ Гімназіади Полтавщини з футзалу у місті Горішні Плавні. Дівчата продемонстрували усі свої найкращі здібності та зайняли ІІ місце. Результатом цієї перемоги буде участь у фінальних змаганнях у м. Лубни.

15 листопада 2023 року у тому ж виді спорту змагались хлопці збірної команди закладів освіти Глобинської громади. Вони наполегливо вибороли 5-й результат.

Дякуємо всім педагогам, які готували команди. Адже головне завдання – залучення школярів до систематичних занять фізичними вправами, формування у них лідерських якостей через спорт.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень