A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Вітаємо учнів закладів освіти Глобинської громади з успішним проходженням Школи з української культури «Світ(и) Григорія Сковороди та українська ідентичність» з нагоди 300-літнього ювілею філософа.

Дата: 24.10.2022 14:52
Кількість переглядів: 73

Лабораторією з розвитку критичного мислення НЦ "МАНУ" у період з 19 вересня 2022 року по 13 жовтня 2022 року було проведено Школу з української культури «Світ(и) Григорія Сковороди та українська ідентичність» з нагоди 300-літнього ювілею філософа. У фокусі цьогорічної події - модерні сенси та актуальні змісти культурної спадщини Григорія Сковороди.

 До участі долучилися учні Пирогівського ліцею, Глобинської гімназії №3 та Опришківської гімназії. Школярі збагатили знання з української культури, поринули у світ ідей Григорія Савича, довідалися про пласт української історії, який творило козацтво разом з інтелектуалами та митцями Києво-Могилянської спільноти, вдосконалили навички міжособистісної успішної комунікації, знайшли однодумців і друзів, потренували навички критичного та креативного мислення та здобули досвід презентації української культури.

Онлайн-сесії відбувалися на платформі Zoom двічі на тиждень. Протягом чотирьох тижнів учасники виконували самостійні роботи з опрацювання тематичних матеріалів. Крім цікавих інтерактивних лекцій у програмі Школи була робота в командах, воркшопи, арт-сесії, творчі активності, нетворкінг. Дистанційна комунікація відбувалася на віртуальних навчальних майданчиках.

Артур Голобородько, Владислава Бондаренко, учні 7 класу, Пирогівського ліцею та Юлія Морозова, учениця 9 класу, Глобинської гімназії №3 виконали творчі завдання та програмні заходи і отримали сертифікати за успішне завершення навчання у Всеукраїнській школі з української культури МАН «Світ(и) Григорія Сковороди та українська ідентичність».

Вітаємо учнів та їх наставників! Бажаємо усім міцного здоров’я, нових творчих успіхів та вагомих досягнень на шляху до нових знань. 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень