A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Перший урок 2021-2022 навчального року!

Дата: 02.09.2021 13:30
Кількість переглядів: 154

Перше вересня! День Знань! Традиційно цього дня в школах проводять тематичні уроки національно-патріотичного спрямування. До проведення таких уроків долучилися учні та вчителі Великокринківського ліцею. Зокрема, в 11-му класі (класний керівник Москаленко Л.Д.) відбувся урок «Любіть Україну у сні й наяву!..», під час якого старшокласники спілкувалися, відповідаючи на питання «Що для тебе Україна?», згадали основні етапи становлення нашої держави за 30 років Незалежності, переглянули перформанс «ДНК України» (це одна з форм акціоністського мистецтва, де твором вважають дії автора, за якими глядачі спостерігають у режимі реального часу).

Також на уроці була згадана не менш вагома дата: 29 серпня – День пам’яті захисників України. Саме 29 серпня обрано не випадково, бо саме в цей день у 2014 році, в ході російсько-української війни та Іловайської операції відбувся потужний прорив української групи військ з російського оточення, де проявився масовий героїзм добровольців і військових, та загинула найбільша кількість українських воїнів – 228.

Старшокласники мали змогу поспілкуватися з батьками своїх однокласниць – Діденком Миколою Васильовичем і Голощаповим Олександром Сергійовичем, які є учасниками АТО.

Наприкінці уроку кожен по своєму закінчив речення «Я мрію, щоб в Україні…» Мрії присутніх були різні, але всі вони мали однаковий зміст: «Я хочу, щоб в Україні був мир!».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень