A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Вакцинування від COVID -19

В Бабичівській гімназії фельдшер Галаган І.О. провела інформаційно-роз’яснювальну роботу

13.08.2021р. в Бабичівській гімназії фельдшер Галаган І.О. провела інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо вакцинації  COVID-19. Назвала кількість вакцинованих на даний час в трудовому колективі, пояснила, які є вакцини і навіщо потрібно вакцинуватися. Наголосила, що вакцинування знижує ризик госпіталізації та тяжкий перебіг хвороби. Розвіяла міфи та страхи, фейкову інформацію щодо вакцинування, що вакцинація зможе стримати  стрімке поширення штаму «Дельта» та дозволить розпочати навчання вчасно й повноцінно.

11:01 13.08.2021

В Опришківській гімназії Глобинської міської ради проведено захід «Щеплення від COVID-19 - захист вашого життя і здоров’я»

11.08.2021 року в Опришківській гімназії Глобинської міської ради проведено захід «Щеплення від COVID-19 - захист вашого життя і здоров’я», в ході якого  обговорено питання  вакцинації всіх працівників закладу освіти. COVID-19 може бути дуже небезпечним для  освітян та всіх працівників школи, які через специфіку своєї діяльності постійно контактують із великою кількістю вихованців,учнів. Працівники навчального закладу  ознайомлені з пам’яткою «Освітянам: запитання і відповіді про вакцинацію від COVID - 19».

11:53 11.08.2021

Колектив Куп'єватівського ЗДО "СОНЯЧНИЙ ЗАЙЧИК" обговорили актуальну проблему сьогодення - "Щеплення від COYID-19

10.08.2021 р. колектив Куп'єватівського ЗДО "СОНЯЧНИЙ ЗАЙЧИК"  обговорили  актуальну проблему  сьогодення - "Щеплення від COYID-19, чи  захистить наше  життя і здоров'я?" Розглянули питання: чому потрібно вакцинуватися? Як поводитися  під час вакцинації? Як діяти після вакцинації? Колектив зробив висновок - вакцинуватися потрібно усім працівникам, бо заразитися коронавірусом може людина будь-якого віку незалежно від статі, походження та національності.

10:54 10.08.2021

В Жуківській гімназії Козюра Клавдія Павлівна провела інформаційно-роз'яснювальну роботу

10 серпня 2021р. шкільна медсестра Жуківської гімназії Козюра Клавдія Павлівна провела інформаційно-роз'яснювальну роботу для технічного персоналу щодо необхідності вакцинації від COVID - 19. Клавдія Павлівна звернула увагу працівників на те, що навіть вакцинована людина може заразитися COVID-19. Завдання щеплення полягає в тому, щоб ефективно запобігти тяжкому перебігу хвороби, ускладненням і смерті. Отримавши щеплення, людина, навіть якщо і захворіє, то перенесе хворобу легше: швидше за все вона не потребуватиме кисневої терапії та не потрапить до лікарні.

10:52 10.08.2021

У Манжеліївському ліцеї проводиться інформаційно-роз'яснювальна робота

У Манжеліївському ліцеї постійно проводиться інформаційно-роз'яснювальна робота серед працівників щодо необхідності вакцинації від COVID-19. 09.08.2021р. під час зустрічі з технічним персоналом навчального закладу, медична сестра Загорулько Л.В. наголосила на необхідності продовжувати протиепідемічні заходи:  носити маски та дотримуватися соціальної дистанції. Також медична сестра наголосила присутнім, що вакцинація від COVID-19 є критично важливою, оскільки щеплені можуть перехворіти безсимптомно, уникнути важкого перебігу недуги та врятувати життя. Вакцинація зможе стримати стрімке поширення штаму "Дельта" та дозволить розпочати навчання в ліцеї вчасно й повноцінно.

10:28 09.08.2021

В ДНЗ №3 «Ясенок» старша медична сестра Сінкевич Е.С. провела роз’яснювальну роботу з батьками

06.08.2021року в ДНЗ №3 «Ясенок» старша медична сестра Сінкевич Е.С. провела роз’яснювальну роботу з батьками щодо вакцинації від COVID –19. Пояснила, що таке вакцина і навіщо її робити, розвіяла міфи та страхи про вакцинування,  підтвердивши свої слова фактами.

10:19 09.08.2021

Для працівників Петрівського НВК була проведена бесіда про необхідність вакцинації

6 серпня 2021 р. для працівників Петрівського НВК була проведена бесіда про необхідність вакцинації проти COVID-19. Бесіду провела директор НВК Чикало А. Г. В ході бесіди розглядалися актуальні зараз питання. Зокрема: різновиди вакцин, їх реєстрація в Україні, та необхідність вакцинуванні для створення безпечного освітнього середовища

13:18 06.08.2021

В ДНЗ №3 «Ясенок» було проведено роз’яснювальну роботу

В усьому світі зараз триває боротьба проти COVID-19. З метою запобігання та попередження захворювання 05.08.2021р. завідувачем ДНЗ №3 «Ясенок» Феденко Я.В., було проведено роз’яснювальну роботу з працівниками щодо необхідності вакцинування. 05.08.2021року 10 працівників отримали перше щеплення вакциною MODERNA.

11:14 05.08.2021

У Пирогівському ЗДО «Казка» проведено інформаційну хвилину

В умовах пандемії важливо захистити себе і не загинути від COVID-19, від якого не існує ліків. Тож освітянам бажано щепитися якомога швидше, тим більше що педагоги віднесені до пріоритетних груп з вакцинації в нашій державі. Окрім того,  власний приклад позитивно впливає на рішення вакцинуватися друзів, знайомих та батьків  вихованців, учнів і т.д.

10:35 04.08.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень