A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

ПІДСУМКИ ІІ ЕТАПУ ПРОЄКТУ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ»

Дата: 29.03.2024 14:12
Кількість переглядів: 83

У Глобинській міській територіальній громаді впродовж 26-28  березня 2024 року на базі Глобинського ліцею №5 та Глобинського ліцею № 1 проведено II (територіальний) етап змагань в межах проекту  «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу (хлопці та дівчата) і футзалу. Проєкт реалізовується за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом:

«РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО»!

Участь у змаганнях взяли 112 учнів з  8 закладів загальної середньої освіти.

Перемогу в змаганнях з волейболу здобула команда Глобинського ліцею №1 (тренер Сергій Савлюк) у  складі:

Шайноги Володимира, Бережного Артема, Овчаренка Олександра, Ковтуна Артема, Литвиненка Микити, Харченка Олександра, Мирошніченка Артема, Савченка Дмитра.

Друге місце виборола команда Глобинського ліцею №5 (тренер Олександр Гладкий) , третє- Великокринківського ліцею (тренер Владислав Сабірзянов).

Кращими волейболістками стали дівчата з Великокринківського ліцею (тренер Владислав Сабірзянов):

Шулик Сніжана, Іваненко Аїда, Бауманн Дар'я, Мартинова Катерина, Момот Карина, Хартоняк Вероніка, Євстафієва Дар'я, Рак Евеліна, Савчук Злата.     Друге місце у дівчат з Радалівської гімназії з дошкільним підрозділом –філії Великокринківського ліцею, третє- Пирогівського ліцею.

 

У футзалі перемогу святкували учні Глобинського ліцею №5 (тренер Олександр Гладкий): Клімов Максим, Харченко Богдан, Гавриленко Марк, Нелень Ярослав, Омельченко Дмитро, Базавлук Станіслав, Щербінін Михайло.

Призерами змагань у цьому виді спорту є команди Великокринківського (тренер Владислав Сабірзянов) та Манжеліївського  ( тренер Сергій Ченакал) ліцеїв.

 

Команди  переможців та призерів були нагороджені грамотами, медалями і кубками відділу освіти  Глобинської міської ради.

 

Дякуємо всім юним спортсменам закладів загальної середньої освіти Глобинської громади, які долучилися до проєкту і продемонстрували свою спритність, витривалість та командний дух. Бажаємо їм нових здобутків та перемог у спорті. Дякуємо тренерам за підготовку та постійну підтримку команд, а адміністраціям Глобинських ліцеїв №№1 та 5 – за створення умов для проведення змагань.

 

Велика подяка воїнам ЗСУ за можливість брати участь у  спортивних заходах!

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень