A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Вітаємо переможців Обласного ярмарку кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компоненту освітнього процесу - 2023

Дата: 22.12.2023 12:04
Кількість переглядів: 185

В Полтавській області вже втретє, завдяки програмі Полтавської обласної ради “Розвиток освітнього простору Полтавщини” на 2021–2025 роки,  проходив Обласний ярмарок кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компоненту освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти.

Мета ярмарку – забезпечення освітянської спільноти Полтавщини якісними навчальними матеріалами, піднесення рівня військово-патріотичного виховання у закладах загальної середньої освіти.

Цьогоріч він проходив у максимальній інтеграції з темами військово-патріотичного виховання та предметом „Захист України» в десяти номінаціях. Педагоги, що взяли участь у конкурсі, майстерно впоралися із цим завданням. Усього учасники ярмарку подали більше ніж 200 робіт, з яких 117 визнано кращими і гідними звання переможців. Приємно повідомити, що серед переможців є педагоги із закладів загальної середньої освіти Глобинської міської ради.

Висловлюємо подяку педагогічним працівникам, які взяли участь у ярмарку, і щиро вітаємо переможців в номінації  “Інформатика (Інформатика + Захист України)” – Халявко Тетяну Володимирівну, вчителя Бабичівської гімназії з дошкільним пдрозділом (ІІ місце) та Пащенка Олександра Володимировича, вчителя Пирогівського ліцею (ІІІ місце).

Дякуємо нашим освітянам, учасникам, переможцям Обласного ярмарку кращих розробок навчальних матеріалів для дистанційного компоненту освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти у 2023 році за вагомий внесок у розвиток національної освіти та бажаємо нових творчих злетів і професійних здобутків!

“Роботи учасників ярмарку представлені в обласному репозитарії  “Навчайся і навчай” 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: З якою метою ви зазвичай відвідуєте наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень