A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Сертифікований вчитель – це знак якості освіти

Дата: 22.12.2023 08:36
Кількість переглядів: 334

Цьогоріч уперше вчителі математики та української мови і літератури мали можливість взяти участь у пілотному етапі процедури сертифікації для вчителів базової середньої освіти – мовно-літературної і математичної освітніх галузей.

Сертифікація – це найкраща частина реформи української освіти, яка нівелює поняття корупції завдяки зовнішньому оцінюванню. Сертифікація змушує вчителя розвиватися, до того ж,  участь у сертифікації виключно на добровільних засадах.

В разі успішного проходження усіх етапів, сертифікат діє три роки, протягом яких учитель отримує 20% надбавки до заробітної плати. Крім того, підвищується або підтверджується категорія та педагогічне звання. Сертифікований вчитель – це знак якості освіти.

Упродовж жовтня-листопада 2023 року Державною службою якості освіти України та її територіальними органами вивчено практичний досвід роботи учасників сертифікації 2023 року. За результатами якого 11 учителів української мови та літератури, а також 4 вчителів математики Полтавської області успішно пройшли сертифікацію й отримали відповідний сертифікат.

Дуже приємно, що серед сертифікованих педагогів є учитель з нашої громади, учитель української мови та літератури Глобинського ліцею № 5 Ольга Володимирівна КРАВЧЕНКО. Це свідчить про те, що наші вчителі «йдуть в ногу з часом» і готові сприймати зміни, змінюватися самі, вдосконалюватися та розвиватися.

Щиро вітаємо Ольгу Володимирівну з успішним проходженням сертифікації! Зичимо Вам, пані вчителько, міцного здоров’я, невичерпної енергії й оптимізму, творчого пошуку, успішних звершень задуманих справ, здійснення всіх мрій і задумів, щедрих урожаїв на освітянській ниві. Хай успіхи та перемоги окрилюють Вас на нові звершення та здобутки на благо України!

Дякуємо адміністрації Глобинського ліцею №5 за підтримку творчих педагогів.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як швидко завантажуються сторінки сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень