A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Булінг в дошкільній освіті

Дата: 15.12.2023 14:08
Кількість переглядів: 163

12 грудня 2023 року на базі Глобинського ЗДО №1 «Дзвіночок» відбулося засідання проблемного столу "Протидія булінгу в закладі дошкільної освіти" для директорів, методистів та практичних психологів закладів дошкільної освіти Глобинської міської ради.

Даний захід був спланований відділом освіти з метою звернення уваги на проблему фізичної агресії та соціального насилля в дитячих садках, включаючи причини, форми, можливу відповідальність та запобігання цьому явищу булінгу.

Фахівчиня відділу освіти, Людмила Обревко, ознайомила учасників проблемного столу з шляхами профілактики та протидії насильству в дитячому середовищі, розкрила психологічні особливості виявлення поведінкових ознак булінгу, спостерігачів та жертв.

Директор Глобинського ЗДО №1 «Дзвіночок», Надія Власюга, презентувала досвід роботи закладу з даної теми, надала інформацію про необхідність запровадження плану дій щодо подолання булінгу у закладі дошкільної освіти та наголосила на відповідальності всіх сторін у разі виявлення та доведення випадку булінгу.

Практичний психолог закладу, Ольга Калієнко, представила цікаві методичні напрацювання, спрямовані на подолання насильства та булінгу в середовищі дітей дошкільного віку, та акцентувала увагу учасників на важливості проведення просвітницької роботи з метою інформування та формування навичок толерантної та ненасильницької поведінки.

Під час проблемного столу освітяни отримали відповіді на гострі питання, які найчастіше виникають у тих, хто зіткнувся із насиллям в освітньому процесі.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: З якою метою ви зазвичай відвідуєте наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень