A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Хустка – сучасно, модно і стильно!

Дата: 08.12.2023 15:16
Кількість переглядів: 59

 7 грудня 2023 р. на базі Глобинського ДНЗ №3 «Ясенок», в межах реалізації інноваційного освітнього  проєкту з національно – патріотичного виховання дітей дошкільного віку «Україні бути!», відбувся педагогічний воркшоп «Хустку одягаю – ПЕРЕМОГУ закликаю!» для директорів та методистів закладів дошкільної освіти Глобинської міської ради.

      Модерувала захід фахівець відділу освіти Людмила Обревко, яка наголосила, що формування активної громадянської позиції, утвердження національної ідентичності громадян на основі духовно – моральних цінностей Українського народу, становлення громадянина-патріота є надважливим завданням уже з дошкільного дитинства.
        Педагоги Глобинського ДНЗ №3 «Ясенок» презентували досвід роботи з національно-патріотичного виховання, провівши незабутній, сучасний захід до Всесвітнього Дня української хустки. Вишукано вбрана зала, ошатна фотозона та виставка малюнків передали красу та значення української хустки. Всі учасники були одягнені у національний одяг - це створило особливу атмосферу дійства. Майстер-клас із техніки пов’язування хустки та традицій хусткування в населиних пунктах Глобинщини, підсумкове дефіле тільки підкреслило природню красу дітей та педагогів.
          Упродовж зустрічі педагоги обмінювалися фаховим досвідом, цікавими ідеями та лайфхаками щодо впровадження кращих практик з національно-патріотичного напряму, задля ефективного виховання дітей дошкільного віку в умовах воєнного стану. Працювали в групах,  вирішували проблемні питання, разом шукали відповіді, обговорювали, занотовували «родзинки». 
          Сподіваємося, що матеріали педагогічного воркшопу стануть у нагоді педагогам для роботи з національно-патріотичного виховання дітей дошкільного віку.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Як швидко завантажуються сторінки сайту?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень