A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Цікаво! Весело! Яскраво!

Дата: 26.05.2023 09:23
Кількість переглядів: 93

«Цікаво! Весело! Яскраво!» - саме такі перші відгуки пролунали від юних відвідувачів Цифрового освітнього центру у Глобинській громаді! А й справді, як не полюбити місце, де комфортно та безпечно, затишно та весело, пізнавально та натхненно.

Відкриття Цифрового освітнього центру у м.Глобине - це важлива подія  розвитку освіти та технологій для всіх дітей віком від 6 до 18 років. За короткий проміжок часу Центр став місцем інновацій, досліджень та доступної освіти і змінив освітній стиль на неформальний. Адже, освіта - це не лише знання, але й досвід, який відкриває перед юними творцями світу, нові можливості та перспективи для майбутнього.

Цифровий освітній центр запрацював у  Глобинській міській територіальній громаді в рамках реалізації проєкту «Інклюзивний доступ до безпечного навчання для дівчат, хлопців і підлітків, які постраждали внаслідок конфлікту», що фінансується фондом «Education Cannot Wait», за підтримки та сприяння міжнародної організації «Save the children», Італійського Фонду АВСІ Україна, ГО «Еммаус».

Метою Цифрового освітнього центру є і створення сприятливого дослідницького середовища, яке дозволить інноваційним думкам та ідеям реалізуватися достатньо швидко та стати прекрасною платформою для того, щоб зробити світ набагато кращим. Сучасний світ вимагає від нас нового підходу до навчання та розвитку дітей. Одним  з найважливіших аспектів роботи Цифрового освітнього центру є цікаве навчання. Вже доступні для дітей різних вікових категорій (6-10 років, 11-14 років та 15 – 18 років) заняття з української та англійської мов, інформатики, туризму, змістовні та розвиваючі розваги. До роботи у центрі залучені завзяті та креативні вчителі громади. Ця команда тьюторів допомагає кожній дитині повірити в свої здібності та підтримує їх в навчанні. Адже, основна ціль команди - комфортні умови співпраці та навчання всіх учасників без страху неуспіху.

Приємно, що завдяки постійній та тісній співпраці з міжнародними організаціями Глобинська громада впевнено розвивається.

Дякуємо міжнародним партнерам за надану дітям громади можливість  всебічного розвитку та отримання  психологічної підтримки у складний час!

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: З якою метою ви зазвичай відвідуєте наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень