A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Навчально-польові збори — це своєрідний екзамен на вправність та мужність для старшокласників

Дата: 09.05.2023 16:03
Кількість переглядів: 62

Конституція України визначає захист Вітчизни обов’язком громадян України, найважливішою функцією держави. Одним з обов’язкових елементів державності країни, атрибутом її самостійності, суверенітету є Збройні Сили. Вони виконують одну з найголовніших функцій держави – захисну. Готовність Збройних Сил України до виконання своїх функцій значною мірою залежить від підготовленості молоді до проходження військової служби.

Щорічно, відповідно до програми предмета «Захист України», для учнів 10 – х та 11-х класів відділ освіти спільно з Другим відділом Кременчуцького районного ТЦК та СП проводять навчально-польові (заняття) збори, метою яких є практичне застосування набутих теоретичних знань з тактичної, вогневої, домедичної підготовки, прикладної фізичної підготовки, подолання перешкод.

Хвилиною мовчання за загиблими воїнами, виконання Гімну України та оголошення плану роботи - так розпочинався кожен день навчальних занять.  

Протягом усіх днів здобувачі освіти набули хорошого досвіду. Кожен пережив відчуття важливості того, чому навчався, адже події сьогодення вказують на потребу умінь володіти зброєю, як діяти, коли виявиш на своєму шляху мінну небезпеку, як надавати допомогу собі та тим, хто її потребує під час травмуваннях, кровотечах та пораненні. Загальна атмосфера навчально-польових зборів була позитивною, дружньою, відчувалася командна згуртованість, панував дух патріотизму.

Висловлюємо вдячність Другому відділу Кременчуцького районного ТЦК та СП за допомогу в реалізації поставленої мети навчальних занять та окреслених освітніх і виховних завдань, передбачених програмою предмету «Захист України».

Бажаємо усім не втрачати дух патріотизму, віри у ЗСУ, у Перемогу над ворогом, у щасливе майбутнє України.

Слава Україні! Героям Слава!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень