A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

«Якщо ти здатний бачити прекрасне, то тільки тому, що носиш прекрасне всередині себе» Пауло Коельйо

Дата: 08.05.2023 10:40
Кількість переглядів: 56

Життя людини складається не тільки з матеріальних, але і з духовних благ. Тільки через мистецтво вона здатна досягти внутрішнього розвитку, осягнути незвідане, відкрити багато нового. 

У рамках Всеукраїнської школи з мистецтвознавства Національним центром «Мала академія наук України» було проведено курс «Про що розповідає сучасне мистецтво». До участі долучилися і учні закладів освіти Глобинської міської ради: Латорець Юлія, учениця 8-Б класу Великокринківського ліцею (керівник Л.Д. Москаленко), Розкішна Діана, учениця 9 класу Куп’єватівської гімназії – філії Великокринківського ліцею (керівник І.О. Власенко), Компанченко Анна, учениця 8 класу та Ричка Софія, учениця 9 класу Бабичівської гімназії з дошкільним підрозділом (керівник В.А. Ричка).

Під час проходження курсу учасниці разом Марією Назаренко, кандидаткою філософських наук, методисткою лабораторії культурної освіти та гуманітарних дисциплін НЦ МАНУ дізналися про основні поняття сучасного мистецтва, естетичні ознаки та особливості, які відрізняють його від класичного мистецтва, аналізували його економічну складову (відповідали на питання «чому це стільки коштує»), чому сучасне мистецтво таке дивне, але має поціновувачів у всьому світі? Учасники, заглянули в історичний екскурс та шукали відповіді у залах та галереях найвідоміших музеїв світу.

По завершенню курсу учасники виконали практичні завдання і отримали сертифікати, що засвідчують успішне проходження навчання.

Вітаємо дівчат! Дякуємо організаторам курсу та керівникам учасниць!

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень