A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Відбувся І етап Всеукраїнської школи з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання «Агенти змін» у рамках Всеукраїнських профільних шкіл Малої академії наук

Дата: 26.04.2023 15:52
Кількість переглядів: 53

З метою виховання громадянської свідомості учнівської молоді України шляхом неформального інтерактивного навчання, Національний центр «Мала академія наук України» спільно з Благодійною фундацією «Агенти змін», Молодіжною ініціативою «Серце в долоньках» та Центром Політичних Студій та Аналітики «Ейдос» з 15 по 25 квітня 2023р. провели І етап Всеукраїнської школи з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання «Агенти змін» у рамках Всеукраїнських профільних шкіл Малої академії наук.

До участі запрошували учнів 8-10 класів закладів загальної середньої освіти, які мають бажання засновувати та розвивати ініціативи, спрямовані на вдосконалення життя своєї громади, школи, району, села чи міста в реаліях сьогодення.

Щоб стати учасником школи потрібно було:

  • переглянути відео пісні «ВОЛЯ» у виконанні «KRUTЬ»;
  • прочитати текст промови Олександри Матвійчук на врученні Нобелівської премії миру 2022;
  • написати есе на 400700 слів на тему «Я придумаю світ».

За результатами відбору до навчання, запрошено 60 учасників з 22 областей України. Серед них Гирман Діана, учениця 9 - Б класу Великокринківського ліцею та Литвиненко Карина, учениця 10 класу Глобинського ліцею №5.

У дружньому колі відбувалося спілкування з командою та агентською спільнотою. Учасники ділилися власними рецептами стійкості. Інтенсивне навчання на 1-му етапі школи «Агенти Змін», недоспані ночі, неймовірні ідеї проєктів  - все це було… , але це варте того. Адже молодому поколінню потрібно творити країну, в якій хочеться жити!

Дякуємо Діані та Карині за активність, хай цей шлях стане початком важливих змін. Успіхів у наступних етапах школи, які відбудуться з 28 травня по 12 червня 2023р. та з 13 по 21 жовтня 2023р.

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень