A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Вітаємо Пирогівський ліцей з перемогою в конкурсі на кращу організацію форм фізичної активності в рамках проєкту «Будь активним заради миру!»

Дата: 25.04.2023 08:20
Кількість переглядів: 52

У рамках проєкту «Будь активним заради миру!» за підтримки Міністерства освіти і науки України, Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», UkraineActive, Українсько-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я» восени стартував конкурс на кращу організацію форм фізичної активності. Конкурс відбувся з метою підвищення фізичної активності дітей під час навчального року, зниження у них тривожності і зміцнення здоров’я.

Для закладів загальної середньої освіти була чудова можливість узяти участь у конкурсі та виграти набори спортивного інвентарю до 20 тисяч гривень від україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я».

У межах конкурсу Пирогівський ліцей, Великокринківський ліцей та Петрівська гімназія – філія Великокринківського ліцею реалізували фізкультурно-оздоровчі заходи за такими напрямами:

  • фізкультхвилинки на уроках;
  • активні перерви;
  • нові модулі на уроках фізичної культури;
  • гурткова робота спортивного спрямування.

Організаційним комітетом було визначено 15 закладів освіти – абсолютних переможців, які отримали комплекти спортивного інвентарю. В цю кількість увійшов і Пирогівський ліцей.

Вітаємо переможців! Дякуємо за активну участь! Бажаємо не втрачати впевненості, цілеспрямованості і жаги до лідерства!

Віримо в нашу Перемогу на усіх фронтах! Усе буде Україна!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень