A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Глобинської міської ради

Радіодиктант від Пса Патрона «Спільно до безпеки»

Дата: 03.04.2023 15:33
Кількість переглядів: 69

Україна увійшла до переліку країн, найбільш забруднених мінами. Щоб зменшити ризики поранення чи загибелі дітей, ДСНС України спільно з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) та Міністерством освіти і науки України навчає дітей правилам поведінки на територіях, що можуть бути забруднені мінами та іншими вибухонебезпечними предметами.

Генеральна Асамблея Організації Об'єднаних Націй визначила 04 квітня Міжнародним днем просвіти з питань мінної небезпеки і допомоги в діяльності, пов'язаній з розмінуванням. Його метою є підвищення обізнаності про небезпеку мін та ВЗВ та сприяння їх знищенню.

04 квітня 2023р. о 15.00 год., у Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки відбувся радіодиктант «Спільно до безпеки» з безпечної поведінки з мінами та нерозірваними боєприпасами. До написання долучилися учні молодших та середніх класів закладів освіти Глобинської міської ради. Диктант звучав, знайомим для дітей, голосом Пса Патрона із популярного мультфільму. Адже Пес Патрон - справжній експерт з мінної безпеки.

Варто зазначити, що в Глобинську гімназію №4 імені Заслуженого агронома України Ганни Андрієнко – філію Глобинського ліцею №5  завітали: Головний інспектор ВЗНС Кременчуцького РУГУ ДСНС України у Полтавській області  Олег Дідора та провідний інспектор ВЗНС Кременчуцького РУГУ ДСНС України у Полтавський області Олександр Дояр, які ще раз нагадали дітям, як себе вести при виявленні небезпечних предметів.

В цей день діти не тільки перевірили свої знання з української мови та дізналися, як поводитися із вибухонебезпечними предметами, а й отримали задоволення від спілкування з Песом Патроном.

Отже, пам’ятаємо три найважливіші правила безпеки: не підходь, не чіпай, 101 набирай!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень